Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Mart, 2017 15:21 tarihinde yayınlandı
0

OBM hizmet içi eğitimleri sona erdi

Zonguldak’ ta başlayan Ormanların Yasadışı Müdahalelerden Korunması Esasları hizmet içi eğitim semineri Orman Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanı içerisinde yer alan Bartın ve Karabük İllerinde yapılan eğitimler ile sona erdi.
Karabük ve Bartın’ da düzenlenen eğitimlere, Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Bölge Müdür Yardımcısı Cevdet Çiçek, Karabük Cumhuriyet Savcısı Umut Salih Tiryakioğlu ile Bartın Cumhuriyet Savcısı Ahmet Yaşar, Koruma Şube Müdürü Muharrem Koç, Karabük, Bartın, Safranbolu, Yenice ve Ulus İşletme Müdürleri, İşletme Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri, İşletme Avukatları ile İşletme Müdürlüklerinde görevli orman muhafaza memurları katıldı.
İki oturum şeklinde gerçekleşen eğitimde Bölge Müdürlüğünde görev yapan orman muhafaza memurlarına ormanlarımıza yasa dışı müdahalelerle ilgili 2016 yılı uygulamalarının değerlendirilmesi ve 2017 yılında yapılacak uygulamalar hakkında Bartın ve Karabük İlleri Cumhuriyet Savcıları Umut Salih Tiryakioğlu ile Ahmet Yaşar eğitimin ilk oturumunda katılımcılara kolluk kuvvetlerinin görev ve sorumlulukları, orman suçları ile ilgili düzenlenen suç zabıtları, tutanaklar, arama ve el koyma kararları hakkında bilgiler verildi.
İkinci oturumda Koruma Şube Müdürü Muharrem Koç tarafından orman muhafaza memurlarına “ormanların yasa dışı müdahalelerden korunması, nakliye tezkeresi kesilmesine dair tamim, damga tamimi ve uygulamalar hakkında sunumlar eşliğinde eğitim verildi.
Yapılan değerlendirmelerin ardından eğitim sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yaglidere deresinde kaybolan amca sedat celikin cansiz bedenine 4 gun sonra ulasildi 6jS4VeIT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.

Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.

Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.

Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin