Reklam
Reklam
obb baskani hilmi guler speaking club konugu ImDAfi5b jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Eylül, 2024 16:00 tarihinde yayınlandı
0

OBB Başkanı Hilmi Güler, Speaking Club konuğu

Ordu Büyükşehir Belediye(OBB) Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi’nde (ODÜ) bünyesinde öğrenim gören ve İngilizcesini geliştirmek isteyenlerin devam ettiği Speaking Club (Konuşma Kulübü) etkinliğine katıldı.

Günlük İngilizce konuşmaların yanı sıra farklı konularda İngilizce sohbetlerin edildiği ve yabancı dil pratiğinin geliştirildiği Speaking Club’ın moderatörü bu kez Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler oldu.

Başkan Güler, iki saat boyunca öğrencilerle İngilizce sohbet etti. Akıcı ve doyurucu İngilizcesiyle dikkat çeken Başkan Güler, öğrencilere Ordu’yu anlattı. Ordu’nun tarihi, turistik ve kültürel yönlerini anlattığı kadar yapılan hizmetleri anlatan Başkan Güler, iki saat boyunca öğrencilerle sohbet ederken onların sorularını cevaplandırdı.

“Ortak çalışmalar yapalım”

Etkinlik sonunda öğrencilere seslenen Başkan Güler, şöyle konuştu:

“Ordu’da çok güzel çalışmaları birlikte yapabiliriz. Bu konuda Ordu Üniversitesi sizlere çok güzel fırsatlar sunduğunu biliyorum ancak bizlerin de desteği ile çok daha güzel çalışmaları birlikte yapabiliriz. Bu kapsamda artık bir hareketin olması lazım. Sizler bir adım atın, biz sizlere beş adım gelelim. Birlikte yapacağımız çalışmalarda ortadan bariyerleri kaldıralım. Engellere hiç gerek yok. Oturalım, konuşalım. Şehrimiz için, ülkemiz için neler yapabileceğimize karar verelim. Yapacağımız ortak çalışmaların İngilizce olmasına da gerek yok. Bizler aynı frekansı tutturduğumuzda bakışarak da anlaşabiliriz. Yapacağımız çalışmalarda sayının da önemi yok. Önemli olan nitelik. Bizim yapmamız gereken en önemli iş eski alışkanlıklardan kurtulmak ve bunları ortadan kaldırmak. Önce doğru bildiğimiz yanlışları düzelteceğiz. Bu akşam buradaki ortam ve sizlerin enerjisi bize büyük heyecan verdi. Siz gençlerin heyecanı ve yapabilecekleri beni mutlu etti. İnanıyorum ki kısa süre içinde tekrar bir araya geleceğiz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
swa 3
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
22 Mayıs, 2026 10:17 tarihinde yayınlandı
0

Vali Çağatay, Tapu ve Kadastro teşkilatını kabul etti

Tapu ve Kadastro Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karabük Kadastro Müdürü Celalettin Bilgin, Tapu Müdürü Vildan Şendemir Asrın ve beraberindeki kurum personeli, Vali Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret etti.

Kabulde, teşkilatın yürüttüğü çalışmalar, Karabük genelinde sunulan tapu ve kadastro hizmetleri ile güncel kurum faaliyetleri hakkında Vali Çağatay’a detaylı bilgi verildi. Kadastro Müdürü Bilgin ve Tapu Müdürü Asrın, ilde yürütülen projeleri ve vatandaşa yönelik işlemleri aktardı.

Vali Oktay Çağatay, burada yaptığı konuşmada, Tapu ve Kadastro Teşkilatı’nın vatandaşa doğrudan hizmet sunan köklü ve önemli kurumların başında geldiğini belirtti. Çağatay, teşkilatın 179. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, tüm personele görevlerinde başarılar diledi. Ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin