Nesli tükenmekte olan vaşak, şehre indi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
nesli tukenmekte olan vasak sehre indi EZdRCcmv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Aralık, 2024 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Nesli tükenmekte olan vaşak, şehre indi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi yerleşkesinde, aç kaldığı için kente indiği kestirim edilen jenerasyonu tükenmekte olan bir vaşak görüntülendi.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eczacılık Fakültesi yerleşkesinde jenerasyonu tükenmekte olan bir vaşak görüldü. Ekseriyetle dağlık alanlarda yaşayan ve geceleri avlanarak beslenen bu yırtıcı hayvanın, aç kaldığı için kente kadar indiği kestirim ediliyor. Yerleşkedeki öğrenciler tarafından fark edilen vaşak cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Bir mühlet yemek arayan vaşak daha sonra gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda sampiyonluk maci heyecani biletler icin kuyruk olustu psBz6Bci
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da şampiyonluk maçı heyecanı: Biletler için kuyruk oluştu

Samsun’da Galatasaray’ın şampiyonluk ihtimalinin olduğu Samsunspor-Galatasaray karşılaşmasına taraftarların gösterdiği yoğun ilgi, bilet satış noktalarında uzun kuyruklara neden oldu.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor ile Galatasaray, 19 Mayıs Stadyumu’nda cumartesi günü saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Sezonun bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 7 puan önünde bulunan Galatasaray, bu maçta galip gelmesi ya da Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Şampiyonluk ihtimalinin ortaya çıkmasıyla birlikte Galatasaray taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, Avrupa kupalarına katılma hedefiyle mücadele eden Samsunspor taraftarları da bilet satış noktalarında sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturdu. Saat 11.00’de satışa sunulan biletler için her iki takım taraftarları kuyruğa girdi.

Samsunspor taraftarları, sahasında Galatasaray’a karşı galibiyet alarak şampiyonluk kutlamalarına izin vermek istemediklerini ifade ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar ise takımlarının şampiyonluk yolunda kritik virajı geçmesini beklediklerini dile getirdi.

32 bin kapasiteli 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor tribünlerine ayrılan 22 bin 524 biletten yaklaşık 13 bininin ilk bir saat içinde satıldığı öğrenildi.

Samsunspor-Galatasaray karşılaşması cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin