Bolu’nun doğa harikası Abant Gölü Milli Parkı’nda bulunan derelerde nesli tükenmekte olan su samurları görüntülendi.
Bolu’nun doğa harikası Abant Gölü Milli Parkı’nda, Dünya Doğa ve Doğal Kaynaklarını Koruma Birliği (IUCN) tarafından nesli yok olma tehdidine yakın kategorisinde değerlendirilen su samuru görüntülendi. Dere kenarında yiyecek arayan 4 su samurunu vatandaş cep telefonlarıyla görüntüledi. Nesli tükenmekte olan su samurları geçtiğimiz günlerde Gölcük’te de görüntülenmişti. Çekilen yeni görüntülerde ise su samurlarının Abant Deresinde yiyecek aradıkları anlar yer aldı.


Nesli tükenmekte olan su samurları görüntülendi
Samsun’da zehir tacirlerine gözaltı: 831 gram metamfetamin ele geçirildi
Samsun’un Atakum ilçesinde narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda 831 gram metamfetamin ile çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik Atakum ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan F.M.O. (30) ve E.K.Y. (21) isimli şahısların araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 831 gram metamfetamin, 75 adet sentetik ecza, 1 hassas terazi ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

