karabuk
İmsak 05:42
Güneş 07:06
Öğle 13:05
İkindi 16:18
Akşam 18:54
Yatsı 20:14
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ağustos, 2023 20:24 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Nenad Bjelica, Galatasaray deplasmanında birinci peşinde

Trabzonspor Teknik Yöneticisi Nenad Bjelica, Galatasaray’ı deplasmanda mağlup etmesi halinde 25 yıl sonra bordo-mavili kadronun başında galibiyet yaşayan yabancı teknik yönetici olacak.
Trendyol Muhteşem Lig’in 2. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta alanında Antalyaspor’u 1-0 mağlup eden bordo-mavililer, sarı-kırmızılılar karşısında galip gelerek 2’de 2 yapmayı hedefliyor. Karadeniz grubunun birinci Hırvat çalıştırıcısı olan Nenad Bjelica, dış alanda oynanacak olan müsabakadan galip ayrılması halinde 25 yıl sonra bir birinci gerçekleştirmiş olacak.
1998-1999 döneminde Gordon Milne idaresindeki Trabzonspor, deplasmanda Galatasaray’ı 5-3 mağlup etmişti. Kelam konusu periyodun akabinde bordo-mavili ekibin başına geçen yabancı teknik yöneticiler ise İstanbul’da galibiyet gelemedi.

Bjelica 10. maçına çıkıyor
Trabzonspor Teknik Yöneticisi Nenad Bjelica, Galatasaray maçıyla birlikte bordo-mavili grubun başında 10. sefer yer alacak. Geçtiğimiz dönemin dertli periyodunda kadronun başına gelen Bjelica, çıktığı 9 maçta 5 galibiyet, 4 yenilgi elde etti. 51 yaşındaki çalıştırıcı, geçtiğimiz dönem oynanan ve 3-1 kaybedilen Fenerbahçe karşılaşmasının akabinde bu dönem Galatasaray maçıyla ikinci büyük maçına çıkacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
ugur ucar bizim icin kazanarak devam etmek onemli dgkmagwE
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Uğur Uçar: “Bizim için kazanarak devam etmek önemli”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Hatayspor maçının ardından, "İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Çorum FK, evinde konuk ettiği Hatayspor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, "Boşa geçen 45 dakika, çok kötü bir ilk yarı, benim kabul etmeyeceğim bir oyun sahada vardı. Ama ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli. Önümüzdeki Bolu maçına bakacağız" diye konuştu.
Takım kadrosu ile ilgili de değerlendirme yapan Uğur Uçar, "Geçen haftaya göre değişiklikler yaptık. Ama istediğimiz performansı alamadık. Bu inişler, çıkışlar olabilir. Ama oynayan, oynamayan herkes birlikte hareket etmek zorunda. Çünkü hedefimiz aynı, bu hedef doğrultusunda aile ortamını sağlamak için herkesin birbirine destek olması gerekiyor. Oynamayan oyuncular için bir uygunsuzluk yok. Onlarla da konuşuyoruz. Şans vermek isterim ama oyuncu değişikliklerini maçın gidişatına göre yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin