Reklam
Reklam
nefes borusuna ekmek parcasi takilan vatandas hayatini kaybetti TkaYRdEJ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ocak, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
0

Nefes borusuna ekmek parçası takılan vatandaş hayatını kaybetti

Antalya’da yemek yerken ekmek modülünün nefes borusuna kaçması sonucunda hayatını kaybeden 35 yaşındaki vatandaş, memleketi Çorum’da toprağa verildi.

Edinilen bilgiye nazaran, Antalya’da yemek yediği sırada nefes borusuna ekmek modülü kaçan 35 yaşındaki Yasin Gücün, hayatını kaybetti. Yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayan Gücün’ün cenazesi memleketi Çorum’un Alaca ilçesine gönderildi. Gücün’ün cenazesi, Alaca ilçesindeki Ömer Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının akabinde toprağa verildi. Cenaze namazına, Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan ve Belediye Lider Yardımcısı Oktay Yelkuvan siyasi pati ve STK temsilcileri, Gücün’ün yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Kılınan cenaze namazının akabinde Yasin Gücün cenazesi Alaca Yeni Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin