Reklam
Reklam

Nefes borusuna ekmek parçası takılan vatandaş hayatını kaybetti

nefes borusuna ekmek parcasi takilan vatandas hayatini kaybetti TkaYRdEJ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ocak, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
0

Antalya’da yemek yerken ekmek modülünün nefes borusuna kaçması sonucunda hayatını kaybeden 35 yaşındaki vatandaş, memleketi Çorum’da toprağa verildi.

Edinilen bilgiye nazaran, Antalya’da yemek yediği sırada nefes borusuna ekmek modülü kaçan 35 yaşındaki Yasin Gücün, hayatını kaybetti. Yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayan Gücün’ün cenazesi memleketi Çorum’un Alaca ilçesine gönderildi. Gücün’ün cenazesi, Alaca ilçesindeki Ömer Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının akabinde toprağa verildi. Cenaze namazına, Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan ve Belediye Lider Yardımcısı Oktay Yelkuvan siyasi pati ve STK temsilcileri, Gücün’ün yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Kılınan cenaze namazının akabinde Yasin Gücün cenazesi Alaca Yeni Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Çorum’da kamyon ile traktör çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

corumda kamyon ile traktor carpisti 1 olu 2 yarali GsvwTmPy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un Sungurlu ilçesinde kamyonun traktöre çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Sungurlu-Boğazkale karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.D. idaresindeki 06 BVL 368 plakalı kamyon, aynı yönde ilerleyen E.Y. yönetimindeki 19 EE 552 plakalı traktöre çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan traktör, yol kenarındaki tarlaya savruldu. Kazada traktör sürücüsü E.Y. ile traktörde bulunan H.Y. ve F.Y. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde H.Y.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

2 yaralı da ilk müdahalelerinin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar, buradaki tedavilerinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. H.Y.’nin cenazesi ise savcılık ve olay yeri incelemesinin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre duran trafik, araçların yoldan kaldırılmasıyla normale döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin