Nebiyan Festivali’nden renkli imgeler - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Eylül, 2023 08:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Nebiyan Festivali’nden renkli imgeler

Renkli kostümler ve etkileyici performansların yer aldığı 3. Nebiyan Tabiat ve Gençlik Şenliği devam ediyor.

3. Nebiyan Tabiat ve Gençlik Şenliği, görkemli sahneler ve coşku dolu etkinliklerle büyülemeye devam ediyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen şenlik, tabiatın hoşluklarını ve gençliğin gücünü bir ortaya getirerek, iştirakçilerine unutulmaz bir tecrübe sunuyor.

Festivalin ikinci gününde gerçekleşen etkinlikler, izleyicilere unutulmaz bir görsel şölen sunuyor. Şenliğin ikinci gününde, Nebiyan dağ koşusu, uzun aralıklı oryantiring müsabakası, Nebiyan tabiat bisiklet idmanı, klâsik Türk okçuluk müsabakası, Nebiyan fasulyesi tat yarışı, Nebiyan buzağı hoşluk müsabakası, off-road şovları ile iştirakçileri coşkulu bir atmosferin içine çekiyor.

19 Mayıs Belediye Lideri Osman Topaloğlu yaptığı konuşmada, “Festivalin renkli sahneleri ve eğlenceli aktiviteleri, iştirakçileri bir ortaya getiriyor ve dostlukları pekiştiriyor. Bu heyecan verici etkinliklerle dolu şenlik, tabiat ve gençlik sevgisini kutlamak için kusursuz bir platform sunuyor. Gelecek yıllarda daha da büyümesi ve gelişmesini hedeflediğimiz şenliğe, her yaş kümesinden insanın katılması unutulmaz anlar yaşatıyor” dedi.

Festivale AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve 19 Mayıs Kaymakamı İbrahim Civelek de katıldı. 19 Mayıs Belediye Lideri Osman Topaloğlu ile AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’nın bilek güreşi şenliğe renk kattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
voleybol turnuvasinda kazakistanli ogrenciler sampiyon oldu QFQWYcSV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Voleybol turnuvasında Kazakistanlı öğrenciler şampiyon oldu.

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) eğitim-öğretimlerine devam eden Kazakistanlı öğrenciler, 16 şehirden öğrencilerin yarıştığı “PANELSAN CUP 2026” voleybol turnuvasında şampiyon oldu.

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) eğitim gören Kazakistanlı öğrenciler, akademik başarılarının yanı sıra sportif faaliyetlerdeki performanslarıyla önemli dereceler elde ediyor. Bu kapsamda son olarak Kazakistan Büyükelçiliği tarafından Kazakistanlı öğrenciler arasında birlik ve beraberliği artırmak amacıyla düzenlenen “PANELSAN CUP 2026” voleybol turnuvasında BARÜ Kadın Voleybol Takımı şampiyon olma başarısı elde etti.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan turnuvada, Türkiye’nin 16 ilindeki üniversitelerde eğitimlerine devam eden Kazakistanlı öğrenciler yarıştı. Tamamı Kazakistanlı öğrencilerden oluşan takımlar, gün boyu süren müsabakalarda kıyasıya mücadele etti. Turnuva sonunda BARÜ Kadın Voleybol Takımı, sergiledikleri performanslarıyla birincilik kupasını kaldırmayı başardı. Böylece turnuva geleneği olarak BARÜ, gelecek yıl organizasyona ev sahipliği yapma hakkı kazandı.

Öğrencilerin elde ettiği şampiyonluktan duyduğu gururu dile getiren BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, Kazakistanlı öğrencileri tebrik ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin