İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı bütün birimler, şehir merkezinde geniş kapsamlı uygulama yaptı. Narkotik köpeklerinin de kullanıldığı uygulamalarda araçlar didik didik aranırken, ekipler halk otobüslerinde yolculara GBT sorgusu yaptı.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş, terörle mücadele, narkotik suçlarla mücadele, trafik tescil denetleme ile çevik kuvvet şube müdürlüğü ekiplerince şehir merkezinde geniş kapsamlı uygulama yapıldı. Araçlar, narkotik köpeği tarafından didik didik aranırken, trafik ekipleri de sürücülerin ve araçların belge kontrollerini yaptı. Ayrıca asayiş şube müdürlüğü ekipleri ise şahısların GBT sorgularını yaparak aranıp aranmadıklarına baktı.
Polis ekipleri ve mahalle bekçileri ayrıca halk otobüslerinde bulunan vatandaşların da GBT sorgularını yaptı.


73
Narkotik köpekli uygulamada araçlar didik didik arandı
517
Kumluca’da yangın paniği
Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.
Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

