Reklam
Reklam

Nail Ayan,  aday adaylığını açıklayacak

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Eylül, 2018 12:55 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Belediye Başkanlığı için Nail Ayan’ın  AK Parti’den aday adaylığını açıklayacağı bildirildi.

2009 Yılında yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde Yenice Belediye Başkan aday adayı olan Nail Aday’ın yeniden aday adaylığını açıklayacak olmasının Yenice’de memnuniyetle karşılandığı ifade edildi.

Halen Ankara Büyükşehir Belediyesi Strateji Planlama Müdürlüğü görevini yürüten Nail Ayan’ın Ankara’da da başarılı bir bürokrat olduğu belirtilirken, Belediyecilik konusunda da bir hayli tecrübeli olduğu ve bu tecrübelerinin Yenice İlçesinde yansımasının olacağı ilgili çevrelerce konuşuluyor.

Tabanda da Nail Ayan’ın aday adaylığına sıcak bakıldığı ve hatta adaylık noktasında da bir hayli iddiasının olduğuna dikkat çeken bir çok partili; “Nail Ayan hem Yeniceli hem de Belediyecilik konusunda tecrübeli. Bu tecrübesinde Yeniceliler neden istifade etmesin” şeklinde görüşlerini dile getirdiler.

Yenice Belediye Başkanlığı için Nail Ayan’ında aday aday adaylığını açıklayacak olması Yenice’de siyaseti şimdiden ısıtmışa benziyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Has yeniceli

    Nail ayan yenice için bir velinimettir. Yenice için en doğru isim Nail ayandır Allah yar e yardımcısı olsun

Yeni yorumlara kapalı.

Refakatçi olarak hastaneye giderken kazada hayatını kaybetti

refakatci olarak hastaneye giderken kazada hayatini kaybetti uO6Pu91p
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 08:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da hastanede yatan eltisine refakatçi olarak giderken içinde bulunduğu otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu ağır yaralanan kadın olay yerinde hayatını kaybetti, hastanın eşi olan araç sürücüsü ise ağır yaralandı.

Kaza, 19 Mayıs ilçesi Sinop yolu Erenköy mevkisinde saat 05.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü ilçesinde ikamet eden Mehmet Özmen (35), Bafra ilçesinde özel bir hastanede tedavi altında bulunan eşinin yanında refakatçi olarak kalması için yengesi Zeliha Özmen’i (33) hastaneye götürmek için yola çıktı. Mehmet Özmen idaresindeki 46 AGC 201 plakalı otomobil, Samsun istikametinden 19 Mayıs ilçesi yönüne seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil alev alarak yanmaya başladı. Yanan araç itfaiye tarafından söndürülürken, ağır yaralanan sürücü Mehmet Özmen, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Zeliha Özmen ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden kadının cenazesi, 19 Mayıs Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Has yeniceli

    Nail ayan yenice için bir velinimettir. Yenice için en doğru isim Nail ayandır Allah yar e yardımcısı olsun

Yeni yorumlara kapalı.