Nadir Görülen Argiope Lobata Örümceği Karabük'te Görüntülendi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2023 14:45 tarihinde yayınlandı
0
1

Nadir Görülen Argiope Lobata Örümceği Karabük’te Görüntülendi

Dünya üzerinde nadir görüldüğü belirtilen ve çok zehirli olduğu öğrenilen “argiope lobata” türü örümcek Karabük’te görüntülendi.

Doğada kendi imkanlarıyla vahşi hayatı görüntüleyen doğa araştırmacısı Yusuf Hacıcıol bu kez ise dünya üzerinde nadir görüntülen “argiope lobata” örümceğini fotoğrafladı.

Aladağ ile Belenköy arasında bulunan ormanlık alanda görüntülenen ve farklı desenleri ile oldukça ilgi çekici olan “argiope lobata” türü örümceğin oldukça zehirli olduğu biliniyor.

TÜRKİYE’DEKİ EN ZEHİRLİ ÖRÜMCEK TÜRLERİNDEN

Araştırılan bilgilere göre Türkiye’deki en zehirli örümcek türlerinden biri olan ve yaşam alanının genellikle Afrika, Güney Avrupa ve Asya olduğu öğrenilen bu örümcek türünün eşini yiyen dişileriyle meşhur.(Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. seni alakadar etmez

    o nedir lo

Yeni yorumlara kapalı.

cig altinda kalmaktan son anda kurtuldular LjWHdPCk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Çığ altında kalmaktan son anda kurtuldular

Trabzon’un Hayrat ilçesine bağlı Geçitli mevkiinde sabah saatlerinde çığ meydana geldi.

Büyük Harman Yaylası’na gitmekte olan 4 kişinin bulunduğu araç, Geçitli mevkiinde yoldan geçiş yaptığı sırada üzerlerine gelen çığın altında kaldı. Seyir halindeki aracın bir kısmı çığ altında kalırken, araçta bulunan 4 kişi kendi imkanlarıyla araçtan inmeyi başardı. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadığı öğrenildi.

Çığın ardından bölgede kısa süreli panik yaşanırken, araçta maddi hasar oluştuğu belirtildi. Hayrat Belediye ekipleri olay yerine sevkedilirken yol açma çalışmalarının başlaması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. seni alakadar etmez

    o nedir lo

Yeni yorumlara kapalı.