Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Temmuz, 2023 13:16 tarihinde yayınlandı
0

Nadir görülen alaca ayıyı telefonuyla görüntüledi, sohbet etmeye çalıştı

Kastamonu’nun Küre ilçesinde bir vatandaş yol kenarında gördüğü alaca ayıyı cep telefonu ile görüntüleyip, ‘koca oğlan’ diye seslendi.
İnebolu-Küre karayolunda aracı ile seyir halinde olan Muharrem Efe Hasanbeşe, yol kenarındaki istinat duvarının üzerindeki alaca ayıyı gördü. Aracını durduran Hasanbeşe, kendisinden korkarak kaçan ayıya, ‘koca oğlan’ diye seslenerek sohbet etmeye çalıştı. O anlar ise cep telefonu ile görüntülendi. Ayının ağaçların arasında, gözden kaybolduğu görüldü.
Alaca ayının nadir görülen türler arasında yer aldığı öğrenildi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
bartinda siddetli firtina agaclar otomobillerin uzerine devrildi tGN3K14H
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’da şiddetli fırtına: ağaçlar Otomobillerin üzerine devrildi

Bartın’da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtınanın şiddetini artırmasıyla ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası Bartın’ın Ellibaş Köyü’nde, düğün yapılan bir alanın yakınındaki ağaç fırtına nedeniyle devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç, düğüne katılanlarda paniğe neden olurken, altında kalan 3 otomobilde hasar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek araçları çıkardı.

Öte yandan Bartın’ın Amasra ilçesi Küçük Liman mevkiinde ise bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olaya müdahale eden ekipler ağacı kısa sürede olay yerinden kaldırırken, otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin