Müşteriye ait araçla kaza yapan otoparkçı, ehliyetsiz çıktı: Kaza anı kamerada - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
musteriye ait aracla kaza yapan otoparkci ehliyetsiz cikti kaza ani kamerada bnBIi736
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mart, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Müşteriye ait araçla kaza yapan otoparkçı, ehliyetsiz çıktı: Kaza anı kamerada

Samsun’da bir otopark vazifelisi kendisine emanet edilen SUV tipi araba ile motokurye çarpıştı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedilirlerken, otopark görevlisinin bir kabahatten ötürü ehliyetine el konulduğu ortaya çıktı.

Kaza, İlkadım ilçesi İstiklal Caddesi ile Şevketiyle Caddesi birleşiminde meydana geldi. Otopark vazifelisi Yasin T.(36) kendisine otoparka götürmesi için verilen 55 ST 242 plakalı SUV tipi arabayla seyir halindeyken Engin Ş.(24) yönetimindeki 55 AEB 967 plakalı motokurye ile çarpıştı. Kazada yaralanan motokurye olay yerine gelen ambulansla Samsun Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Araç sahibinin arabası yeni aldığı öğrenildi. İki cadde birleşiminde meydana gelen kaza güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Polis olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vavava
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
28 Nisan, 2026 13:08 tarihinde yayınlandı
0
0

Turizm Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Karabük İl Turizm Tanıtım ve Geliştirme Kurulu, Vali Oktay Çağatay başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda bir araya geldi. Toplantıda, Karabük’ün turizm potansiyelinin daha etkin değerlendirilmesi, sürdürülebilir turizm anlayışının güçlendirilmesi ve tanıtım faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar ele alındı.

Toplantıya; Vali Yardımcısı Meral Batı Demirbaş, Safranbolu Kaymakamı Hayrettin Baskın, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ustaoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Safranbolu Alan Başkanı Cemil Belder ile ilgili kamu kurumlarının yöneticileri, turizm sektörü temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Oktay Çağatay, Karabük’ün sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel değerlerin turizm açısından önemli bir potansiyel sunduğunu vurgulayarak, bu potansiyelin etkin tanıtım ve kurumlar arası iş birliğiyle daha ileri taşınmasının önemine dikkat çekti.

Toplantı, turizm alanında yürütülecek çalışmalarda kurumlar arası iş birliğinin artırılmasına yönelik görüş alışverişiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin