Karabük’te alevlere teslim olan müstakil mesken, itfaiye takımlarının uğraşları sonucunda söndürüldü.
Olay Kayabaşı Mahallesi Orhanbey Caddesi’nde meydana geldi. Hakkı İstay’a ilişkin olduğu öğrenilen müstakil meskende şimdi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa müddette büyüyen alevler tüm konutu sararken ihbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye grupları sevk edildi. Yangın takımların süratli müdahalesiyle konutun bitişiğindeki diğer bir konuta sıçramadan söndürüldü.
Tamamen yanan konut kullanılmaz hale gelirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.


130
Müstakil mesken alevlere teslim oldu
164
Çorum’da kazaya karışan sürücü aracını bırakıp kaçtı
Çorum’da kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan çarpan sürücü, kazanın ardından otomobilini bırakıp kaçtı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Akşemseddin Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kırmızı ışıkta bekleyen 05 KG 119 plakalı otomobile, arkadan gelen 31 AIL 407 plakalı başka araç çarptı. Kazada otomobilde bulunan Y.E. ve H.S.K. yaralandı. Kazanın ardından sürücü, aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

