"Mustafa Kemal Erkanat Kaybetmek Yok" Minikler Futbol Şenliği protokolü imzalandı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İftara kalan --:--
mustafa kemal erkanat kaybetmek yok minikler futbol senligi protokolu imzalandi VOd5PAz9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

“Mustafa Kemal Erkanat Kaybetmek Yok” Minikler Futbol Şenliği protokolü imzalandı

Samsunspor Kulübü ile Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortasında, “Mustafa Kemal Erkanat Kaybetmek Yok Minikler Futbol Şenliği” kapsamında iş birliği protokolü imzalandı.

Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza merasimine; Samsunspor Lider Vekili Veysel Bilen, İcra Kurulu Üyesi Fazlıhan Carus, Samsun Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar ve Vilayet Ulusal Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akkuş katıldı. 16 Haziran’da, Samsunspor Futbol Akademisi Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri’nde düzenlenmesi planlanan futbol şenliğinde; 4 ilçeden 3. ve 4. sınıf düzeyindeki öğrencilerin yer aldığı yaklaşık 80 okulun iştiraki hedefleniyor.

Törende konuşan Lider Vekili Veysel Bilen, “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Samsunspor iş birliğiyle, Büyükşehir Belediyemizin ve Valimizin de takviyeleriyle, klasik hale getirmeyi arzuladığımız ‘Mustafa Kemal Erkanat Kaybetmek Yok Minikler Futbol Şenliği’ için bir ortaya geldik. Başta Vilayet Ulusal Eğitim Müdürümüz Dr. Murat Ağar olmak üzere tüm katkı sağlayanlara kulübümüz ve öğrencilerimiz ismine teşekkür ediyorum. Bu başlangıcın, kentimizin gençliği ismine çok değerli bir tertibe konut sahipliği yapacağını ve ilerleyen yıllarda klasik hale gelerek hem Samsunspor hem de öteki kulüpler için yeni yeteneklerin keşfedilmesine imkân sağlayacağını ümit ediyoruz. Bizleri çok heyecanlandıran bu projeyle, hem merhum Mustafa Kemal Erkanat’ın anısını yaşatacak hem de çocuklarımızı sporla buluşturacağız” dedi.

Samsun Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar ise konuşmasında, “Bugün burada bulunmaktan büyük memnunluk duyuyoruz. Kentimizin pahası ve markası Samsunspor Kulübü ile böylesine manalı bir projede iş birliği yapmak bizleri hem onurlandırdı hem gururlandırdı. Eğitim-öğretim faaliyetlerimizi ağır bir biçimde sürdürüyoruz, lakin temel maksadımız öğrencilerimizin çok istikametli gelişimlerini desteklemek; onları sporla, sanatla ve kültürle buluşturmak” diye konuştu.

İmza merasiminde son olarak konuşan İcra Kurulu Üyemiz Fazlıhan Carus ise, “İlk günden bu yana takviyesini esirgemeyen Vilayet Müdürümüz Dr. Murat Ağar’a teşekkür ediyorum. Bu projenin en temel emeli, Samsunlu çocuklarımızı Samsunspor ile buluşturmak ve onlara bu sevdayı küçük yaşlarda aşılamaktır. Şenlik boyunca öğrenciler futbol heyecanı yaşarken, Samsunspor ile tanışma fırsatı bulacak ve çeşitli sürpriz armağanlarla ödüllendirilecekler” sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda kadir gecesinde kutsal emanetlere yogun ilgi 72CxizSS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da Kadir Gecesi’nde kutsal emanetlere yoğun ilgi

Çorum Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve Bedesten’de sergilenen kutsal emanetler Kadir Gecesi’nde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Çorum Belediyesi öncülüğünde “Kutsal Emanetler Sergisi” Ramazan ayının ve Kadir Gecesi’nin manevi atmosferinde ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. 17 Mart tarihine kadar Bedesten’de ziyarete açık olacak olan sergi, 3 gün boyunca iftardan önce 13.00-18.00, iftardan sonra 20.00-23.00 saatleri arasında vatandaşların ziyaretine sunuluyor. Sergide, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (Sallallahu teala aleyhi ve sellem) ait Sakal-ı Şerif, Saç-ı Şerif ve Nal-ı Şerif gibi önemli emanetlerin yanı sıra Mescid-i Nebevi ve Kabe örtüleri, Kabe’nin anahtarı, Osmanlı dönemine ait nişaneler ve daha birçok kıymetli eser yer aldı. Yoğun katılımın sağlandığı sergide vatandaşlar İslam’a ait değerleri bir arada görebilme fırsatı yakaladı.

Kılınan teravih namazının ardından eşiyle birlikte kutsal emanetleri görmeye gelen Metin Göktepe, “Aydan hayırlı olan Kadir Gecesi bütün İslam alemine hayırlı ve uğurlu olsun. Kutsal eserlerle beraber belediyemiz bizi faydalandırdığı için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Çorumlu vatandaşlara manevi atmosferden nasibini almaları gerektiğini söyleyen Hayrettin Köybaşı, “Bu mübarek Kadir Gecesi’nde camilerde ibadetlerimizi yaptıktan sonra ziyaret edelim dedik. Kutsal emanetlerin feyzinden, bereketinden, kokusundan faydalanalım dedik. Bütün Çorum halkının buraya gelerek bu manevi atmosferden nasibini almasını diliyoruz” diye konuştu.

Katılım sağladığı sergide bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Hüseyin Emre Erkoç, “Güzel bir katılım yani ben gayet etkilendim içeride kaldığımı söylüyorum. Osmanlı döneminden kalma eşyalar, Peygamber Efendimizin eşyalarını gördük. Yani gayet mutlu olduk böyle bir durum olduğunu ve bu etkinlikten” şeklinde ifade etti.

Sergilenen hatıraları yerinde görmek için katılım sağladığını söyleyen Haktan Öncel, “Peygamber Efendimiz’in saçı ve sakalı şerifini görmek için ve onun döneminden kalan hatıraları görmek için buradayım. Atmosfer gerçekten çok güzel. Arkadan gelen ilahi sesi buraya huzurlu bir ortam katıyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin