Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2023 16:00 tarihinde yayınlandı
0

Mustafa Kaplan: “Giresunspor topluluğu bu kadroya sahip çıkılması lazım”

Giresunspor Teknik Yöneticisi Mustafa Kaplan, Çorum FK maçının akabinde Giresunspor topluluğuna gruba sahip çıkmaları davetinde bulundu.

Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Yönetici Mustafa Kaplan, çok yeterli, deneyimli bir ekibe karşı gayret ettiklerini söyledi.

Giresunspor’un genç bir grup olduğunu hatırlatan Kaplan, “Tecrübesiziz lakin bugün ortaya koyduğumuz çaba, istek arzu, çok hoş oldu. Bilhassa birinci yarı bulduğumuz çok durum var. İkinci yarıda savunmada çok durum verdik. Yeterli bir galibiyet. Çorum deplasmanından 3 puan almak bizi keyifli etti. Özgüven manasında genç oyuncularımız üzerinde bir baskı vardı, o baskıyı da kaldırdık. Zira alt yapıdan aldığımız 14-15 oyuncumuz var. Geçen haftada güzel bir çaba sergilemiştik. Lakin bugün Çorum’da 3 puan almak çok hoş. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Bu galibiyeti büyük Giresunspor taraftarına armağan ediyorum. Bütün Giresunsporlulara söylüyorum. Bu oyunculara sahip çıkılması lazım. Bu oyunculara dayanak olmak lazım. Ardında durmak lazım. Biz bu genç oyunculara özgüven verecek Giresun taraftarını da ardında yanında görmek istiyoruz” dedi.

“Başkanımız ve Giresunspor taraftarından memnunuz”

Giresunspor idaresinin aldığı genel konsey kararı hakkında da açıklama da bulunan Kaplan, “Dün akşam tesislerde kalan 17 oyuncumuzla toplantı yaptık. Biz hem Çorumspor’u hem kulübümüzle ilgili gelişmeleri konuştuk. Sizler genç oyuncularsınız liderler, teknik adamlar bugün var lakin Giresunspor topluluğu daima olacak. Liderimiz bütün gününü kulüp için harcıyor. Kongre kararı aldı. Yeni bir yapılanma yeni bir oluşum yapacaktır. Liderimiz ve Giresunspor taraftarından mutluyuz. Büyük bir topluluğuz. Bizim tek emelimiz Giresunspor’u yaşamak ve Giresunspor’u bu ligde tutmak. Örnek Çorumspor’a bakarsanız yaptığı 3 yıllık bir yatırım var. Bu yatırım sonunda geçtiğimiz yıl şampiyon oldu. Bu yıl çok hoş destekler yaptı. Çorumspor ses getirecek bir ekip. Biz Giresunspor olarak sahayı çıkıp, kazanıp transfer döneminde devre ortasına kadar puan toplayacağız. Daha hoş bir Giresunspor oluşturmak istiyoruz” sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yaglidere deresinde kaybolan amca sedat celikin cansiz bedenine 4 gun sonra ulasildi 6jS4VeIT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.

Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.

Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.

Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin