Mustafa Dursun BAĞIMSIZ aday oldu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Şubat, 2024 22:33 tarihinde yayınlandı
0
0

Mustafa Dursun BAĞIMSIZ aday oldu

Ovacık eski Belediye Başkanı Mustafa Dursun Ovacık’ta yeniden Belediye Başkanı seçilmek için başvuruda bulundu.

2014 yılında MHP adayı olarak girdiği seçimlerde en yakın rakibinden 2 katından fazla oy alarak yüzde 62’lik oy oranıyla rekor kırıp Belediye Başkanı seçilen Mustafa Dursun 31 Mart’ta yapılacak seçimler için bağımsız aday olarak başvuru yaptı.
Ovacık’la bağını koparmayan Dursun bir süredir ilçede çeşitli temaslar kurduğunu ve yapılan istişareler sonucunda bağımsız aday olarak seçimlere katılmaya karar verdiğini söyledi.

Mustafa Dursun’un bağımsız aday olarak seçimlere katılmasıyla ilçede siyasi dengelerde tamemen değişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
22222 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
26 Nisan, 2026 14:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Yenişehir Sineması Müze mi oluyor?

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı ile Ankara’da bir araya geldi. Ziyarete AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Mustafa Özkan’da eşlik etti.

Görüşme günümüzde Cumhuriyet Müzesi olarak kullanılan ikinci Türkiye Büyük Millet Meclisi binasında gerçekleştirildi.

Ziyarette, Karabük’te yürütülen turizm ve kültür yatırımları ele alınırken, özellikle Tarihi Yenişehir Kapalı Sinema Salonu’nun yeniden şehre kazandırılmasına yönelik çalışmaların gündeme geldiği kaydedildi.

Yenişehir Kapalı Sinema Salonu’nun en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması için sürecin hızlandırılması yönünde değerlendirmelerde bulunulduğu, projenin Karabük’ün sosyal ve kültürel hayatına önemli katkılar sunmasının beklendiği belirtildi.

Görüşmede ayrıca, Karabük’ün turizm potansiyelinin geliştirilmesi, kültürel mirasın korunması ve yeni projelerin hayata geçirilmesine yönelik iş birliği imkanlarının ele alındığı bildirildi.

Öte yandan, süreçte sıkı takip eden Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’ın teşekkür eden heyet, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Ali Oflaz ve şirket yönetiminin de projeye desteklerinden teşekkürlerini sundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin