MÜSİAD’ın Başbakan Ziyaretine Başkan Nur da Katıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Aralık, 2015 15:59 tarihinde yayınlandı
0
0

MÜSİAD’ın Başbakan Ziyaretine Başkan Nur da Katıldı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) heyetiyle bir araya geldi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz gün öğle yemeğinde MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’la Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur’un da bulunduğu sekiz kişilik heyet ile bir araya geldi. Çankaya Köşkü’ndeki öğle yemeği basına kapalı gerçekleşti.
MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ile birlikte 6 Bakan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu’na hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduklarını söyleyerek, “ Güzel bir ortamdı. Başbakanımız bizi heyet olarak kabul etti ve uzun bir görüşme oldu. Orada MÜSİAD Genel Başkanımız 64 hükümetten beklentilerini rapor halinde Başbakanımıza sundu. MÜSİAD olarak iş dünyasının beklentilerini ve MÜSİAD’ın görüşlerini aktardı. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ise, yapıcı ve önerici tekliflere her zaman açık olduklarını ülkenin geleceği için 4 yıllık süreçte radikal bazı kararlar alacağını ve MÜSİAD’ın vereceği desteklerden dolayı memnuniyeti anlattı. Genel Başkanımız Nail bey, Başbakana barış adında 4 maddelik bir rapor sundu. Ekonomik, çalışma, sosyal ve siyasal barış adı altındaydı. Bunlar sağlandığı daha güzel ve huzur içinde yaşayacağı bir ülke olacağı konusunda MÜSİAD’ın görüşünü aktardı. Çok güzel ve verimli bir görüşme oldu” dedi.
Başkan Nur ayrıca, seçimlerde bütün toplumu heyecanlandıran asgari ücret konusunda ise Başbakan’ın kararlılığını bir kez daha gördüklerini de kaydederek, “ İşverenlerin sıkıntılarını göz ününde olarak bin 300 liralık asgari ücret ile ilgili MÜSİAD’ın da bir çalışması var. Başbakanımız bunu paylaşarak işveren ve devlet olarak kimseyi üzmeden ortak bir yol bulunacağı müjdesini verdi” diye kaydetti.
Başkan Ahmet Nur ayrıca, 1 Kasım seçimlerinden dolayı partilerine verdikleri destekten dolayı Başbakan’ın Karabük’e de özellikle selam gönderdiğini kaydederek, yeni bir şube olmalarına rağmen MÜSİAD Genel Başkanı Nail Opak’ında kendilerini bu heyete davet ederek onurlandırdıklarını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda lastigi firlayan tarim araci takla atti 1 yarali I1gQgqbA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mart, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da lastiği fırlayan tarım aracı takla attı: 1 yaralı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde “patpat” diye tabir edilen tarım aracının lastiğinin yerinden fırlaması neticesinde takla attığı kazada sürücü yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, İnebolu ilçesi Şehit Er Rahmi Yılmazer Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.T. idaresindeki “patpat” diye tabir edilen tarım aracının lastiği fırladı. Lastiğin fırlamasıyla savrulan araç takla attı. Kazada sürücü yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, tarım aracının lastiğinin yerinden çıktığı ve aracın savrularak takla attığı görülüyor.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin