MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, Ereğli’de ziyaretlerde bulundu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Mart, 2017 07:39 tarihinde yayınlandı
0
0

MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, Ereğli’de ziyaretlerde bulundu

ZONGULDAK Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Zonguldak’ın Ereğli ilçesine gelerek Ticaret ve Sanayi (TSO) Odası Başkanı Yaşar Tetiker ile Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti. MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer ve yönetim kurulu üyeleri ilke birlikte Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker ve yönetimini ziyaret etti. MÜSİAD’ın “Geleceğine Sahip Çık” programı çerçevesinde düzenlenen konferans için Kdz. Ereğli’ye geldiğini ifade eden MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, konferans öncesi iş dünyasının temsilcisi Kdz. Ereğli TSO’yu ziyaret ederek yöneticileri ile sohbet etme imkanı bulduklarını söyledi. İş dünyasının önemli kurumlarından MÜSİAD’ın Genel Başkanı Nail Olpak’ın ziyaretinden son derece mutlu olduklarını belirterek, kendisine teşekkür etti. Tetiker ziyaret anısına MÜSİAD Genel Başkanı Olpak’a plaket verdi. Olpak daha sonra beraberindeki heyet ile Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti. Olpak’ı kapıda karşılayan Uysal belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk ova dernekler federasyonundan kirman ve kelleciye ziyaret LxW1BSj9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Ova Dernekler Federasyonu’ndan Kırman ve Kelleci’ye ziyaret

Karabük Ova Dernekler Federasyonu Başkanı Durmuş Eren, yönetim kurulu üyeleri ve ova köyleri muhtarlarından oluşan heyet, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kırman ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci’yi ziyaret etti.

Federasyon yönetim kurulu üyeleri ve muhtarların da yer aldığı ziyarette, Kirman ve Kelleci’ye görevlerinde başarı dilekleri iletildi.

Görüşmede Karabük’ün genel ihtiyaçları ile planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

İl Genel Meclis Başkanı Kirman ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kelleci, nazik ziyaretlerinden dolayı Eren ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin