blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 04:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Murat Şahin: “Birlik ve bütünlüğü sağlayabilirsek, şu an ayrıldığımız Süper Lig’e geri döneriz”

Atakaş Hatayspor Teknik Yöneticisi Murat Şahin, "Hatayspor’un tekrar Harika Lig’e dönmesi için kentin dinamiklerine muhtaçlığı var. İnşallah daima birlikte birlik ve bütünlüğü sağlayabilirsek, şu an ayrıldığımız Muhteşem Lig’e geri döneriz" dedi.
Trendyol Üstün Lig’in son haftasında Hatayspor deplasmanda Çaykur Rizespor’a 5-2 mağlup oldu. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında Hatayspor Teknik Yöneticisi Murat Şahin açıklamalarda bulundu. Şahin, "Rizespor’u bugünkü galibiyetinden ötürü tebrik ediyor ve bundan sonra da muvaffakiyetler diliyorum. Biz aslında buraya epey eksik bir takımla geldik. Genç oyuncularımızı daha çok getirdik zira geçen haftaki maçtan sonra, dönemin bitmesine yakın birtakım oyunculara bilhassa ben müsaade verdim. Bu maça, kimi gençleri oynatma bahtı vermek için gelmiştik. Genel çizgileriyle izleyenler için, bilhassa hoş bir maç olduğunu düşünüyorum. Hatayspor olarak bu dönem oynadığımız son Süper Lig maçıydı. Lakin önümüzdeki dönem için hazırlıklarımız devam ediyor. Bu hususla ilgili çalışmalarımız var. Bugün beni sevindiren taraf, Demir’in performansıydı. Skor 5-2 olsa da, kalede bize inanç verdi. Yiğit Ali’nin performansı değerliydi. Sonradan oyuna aldığımız gençlerin performansları da kıymetliydi. Dediğim üzere, ben geldikten sonra bizimle ikinci yarıda idman yapan tüm gençlere, kimi 5 dakika, kimi 10 dakika, kimi 45 ya da 90 dakika olmak üzere talih vermeye çalıştık. Bu dönem ismine bizim için sevindirici taraflardan biri de buydu. Hatayspor’un tekrar Harika Lig’e dönmesi için kentin dinamiklerine gereksinimi var. İnşallah daima birlikte birlik ve bütünlüğü sağlayabilirsek, şu an ayrıldığımız Üstün Lig’e geri döneriz" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da çıkan çatı yangını itfaiye tarafından söndürüldü

Kastamonu’nun Cide ilçesinde ekmek fırınının üst katında bulunan evin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Yangın, Cide ilçesi Kasaba Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ekmek fırınının bulunduğu binanın çatı katında çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Alevleri fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine yangın yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın diğer binalara sıçramadan söndürüldü. Yangında, evin çatısında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Yangının baca kısmından kaynaklandığı değerlendiriliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin