Karabük Postası tarafından
03 Temmuz, 2023 18:50 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan vermişti: İlk etapta 300 işçi alacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim öncesi müjdesini verdiği 600 işçi alımı sonrası Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) ilk etapta 300 işçiyi Ağustos ayı itibariyle şirket bünyesine dahil edeceğini duyurdu. Fabrika bünyesinde istihdam edilmek üzere ilk etapta 300 mavi yaka personel alınacağı açıklandı. Alımların, etap etap gerçekleşeceği süreçte yıl sonuna kadar 600 personel şirkette iş başı yapmış olacak. Ağustos ayı itibariyle Elektrik, Makina ve Genel işçi olmak üzere fabrikaya toplam 300 işçi istihdamı gerçekleşecek. Şirket bünyesinde işçi statüsünde istihdam edilmek üzere 300 kişinin alınacağı başvurular, 3 Temmuz günü itibariyle İŞKUR Karabük İl Müdürlüğü’ne yapılacağı ve adayların, 23 Temmuz günü saat 23.59’a kadar başvuru işlemlerini yapmaları gerektiği belirtildi. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 20:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çaycuma’da ilk kez yapılacak olan YKS sınavı için toplandılar

Çaycuma’da 2025 yılında birinci sefer gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi hazırlıklar sürat kazandı. İmtihanın inançlı, nizamlı ve sağlıklı bir ortamda gerçekleştirilmesi emeliyle, "YKS Sınav Koordinasyon Kurulu Toplantısı" Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya başkanlığında yapıldı.
Toplantıda, imtihan öncesi, sırası ve sonrasına ait alınması gereken güvenlik, ulaşım, sıhhat ve tertip önlemleri ayrıntılı biçimde ele alındı. Bilhassa imtihan merkezlerinin nizamı, trafik akışının sağlanması, acil durum planları ve engelli adaylara yönelik özel düzenlemeler gündemde yer aldı.
İlçede birinci defa yapılacak imtihanın sıkıntısız biçimde tamamlanması için kurumlar ortası uyumun büyük değer taşıdığı vurgulandı. Toplantıya, imtihanla ilgili vazife alacak kurum amirleri, güvenlik güçleri ve mahallî yöneticiler katıldı.
Kaymakam Adem Kaya, imtihanın ilçede birinci sefer yapılacak olmasının büyük bir sorumluluk olduğunu belirterek, "Öğrencilerimizin imtihan sürecini en sağlıklı formda geçirmeleri için tüm önlemleri alıyoruz. Bu süreci, tüm kurumlarımızla iş birliği içinde yürüteceğiz" tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin