Reklam
Reklam
SOO jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Temmuz, 2024 09:43 tarihinde yayınlandı
0

Muhtardan İl Genel Meclis Üyesi ve oğluna sopalı saldırı

Karabük’ün Yenice ilçesinde AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Recep Tetik ve oğulları, Kayadibi köyü muhtarı Sebahattin Karakaya tarafından saldırıya uğradı.

Olay, Yenice ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, köy muhtarı Karakaya, aynı köyün Kooperatif Başkanı Cavit Karakaya ile AK Parti Yenice İl Genel Melis Üyesi Recep Tetik tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.
Kavgada, Recep Tetik ile çocukları Onur ve Sezai Tetik yaralanırken, hastanede tedavi altına alındı.
Muhtar Karakaya ile kooperatif başkanı Karakaya ifadesi alınmak üzere jandarma tarafından gözaltına alındı.
Recep Tetik, Sebahattin Karakaya’nın kendisine küfürlü konuştuğunu ve sopayla saldırdığını belirtti. Tetik, “Olay sırasında ben ve oğlum Onur Kayadibi’nde Yentaş firmasının önündeydik. Sabahatin Karakaya evinden yanımıza geldi, daha sonra küfürlü konuşmaya başladı. Ben de ‘doğru konuş’ derken, elinde sopa ile bana saldırdı. Ben sopayı savuştururken, eşi arkadan bana vurdu. Sebahattin de elindeki ağaç parçasını oğlum Onur’un kafasına vurdu. Daha sonra olay yerine kardeşleri ve çocukları geldi. Yeğeni Deniz de elindeki çekiçle arkadan suratıma vurdu. Onlar takriben 20-25 kişiyle vurmaya devam ettiler.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yks adaylari resmi tatilde kutuphane magduriyeti yasadi YkWhSLdB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

YKS adayları resmi tatilde kütüphane mağduriyeti yaşadı

Rize’de 19 Mayıs resmi tatilinde İl Halk Kütüphanesi’nin kapalı olması nedeniyle ders çalışacak sessiz ortam bulamayan YKS adayları, yöneldikleri Gençlik Merkezi kütüphanesinde de yoğunluk nedeniyle yer bulamayınca mağduriyet yaşadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kısa süre kala sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler, resmi tatilde kapalı olan kütüphaneler nedeniyle mağduriyet yaşadı.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle sessiz ve düzenli çalışma ortamlarını tercih eden öğrenciler, sabah saatlerinde Rize İl Halk Kütüphanesi’ne geldi. Ancak resmi tatil nedeniyle kütüphanenin hizmet vermediğini gören öğrenciler alternatif alanlara yöneldi.

Bazı öğrenciler çözümü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye gitmekte buldu. Bu kez de yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulmakta zorlanan öğrenciler, çalışmalarını binada boş buldukları masa ve alanlarda sürdürmek zorunda kaldı.

İl Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için sürekli geldiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kütüphanede çalışmak için yer bulamadığını belirten Veysel Baki Biçer, “Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için bugün burası çok yoğun. Erken geldim, yani saat 10.00-11.00 gibi geldim. Geldiğim andan itibaren kütüphanede her yer dolu. Oturacak yer bulamadım, bu yüzden geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin