blank
Berkay Doğan tarafından
27 Ocak, 2025 10:21 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Muharrem İnce CHP’ye Dönüyor İddiası Doğrulandı

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) döneceği yönündeki iddiaları doğruladı.

Sözcü TV'de yayınlanan Aslı Kurtuluş Mutlu ile Aklın Yolu programına katılan Ali Öztunç, gazeteci Aslı Kurtuluş Mutlu’nun sorularını yanıtladı. Öztunç, "Muharrem İnce’nin CHP’ye katılacağı iddiası doğru mu?" sorusuna, "Bu konuda bilgim var, doğru" diyerek yanıt verdi.

'BABA OCAĞI'NA DÖNMEK İSTİYOR
Öztunç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Elimdeki bilgiye göre, Muharrem Bey’in Cumhuriyet Halk Partisi’ne gelmek gibi bir niyeti olduğu biliniyor. Yakın çevresi de bu durumu ifade ediyor. Muharrem Bey’in 'baba ocağı'na dönme arzusu var. Ancak bu sürecin hemen sonuçlanacağını düşünmüyorum. Daha çok son dönemde yaşanan adaletsizlikler, hukuksuz yaptırımlar ve haksızlıklar üzerinden bir gündem olacaktır."

GENEL MERKEZİN TAVRI BELİRSİZ
CHP Genel Merkezi’nin bu konuda nasıl bir tavır sergileyeceğini bilmediğini belirten Öztunç, "Sayın Genel Başkan’ın bu konuda nasıl bir planı olduğu paylaşılmış değil" ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce’nin CHP’ye dönüş iddiası, siyasi kulislerde geniş yankı uyandırırken, konuyla ilgili CHP Genel Merkezi’nden resmi bir açıklama yapılmadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Amasya’da asker eğlencesinde 39 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu

Amasya’da asker cümbüşünde yedikleri yemeğin akabinde rahatsızlanan 39 kişi, besin zehirlenmesi kuşkusuyla hastaneye başvurarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Hacılar Meydanı Mahallesi’nde bir meskende düzenlenen asker cümbüşüne katılan çok sayıda kişi, verilen yemeğin akabinde rahatsızlandı. Mide ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle rahatsızlanan bireylerin bir kısmı acil sıhhat takımları tarafından ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sonradan hastaneye gelenlerle sayı 39’a ulaştı.
Rahatsızlanan şahısların ortasında durumu ağır olan kimsenin bulunmadığı, polis gruplarının cümbüşün yapıldığı yere giderek sunulan yemeklerden incelenmek üzere numune aldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin