Muğla’da Cumhuriyetin 100.yılı kutlamaları yürüyüş korteji ile başladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Ekim, 2023 21:06 tarihinde yayınlandı
0
0

Muğla’da Cumhuriyetin 100.yılı kutlamaları yürüyüş korteji ile başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını, tüm yurtta olduğu gibi Muğla’da da Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılına yaraşır etkinliklerle kutlanmaya başladı. Kutlama etkinlikleri yürüyüş korteji ile başlarken, Cumhuriyet yürüyüşü için çok sayıda vatandaş Cumhuriyet meydanında toplandı.

Cumhuriyet yürüyüşü Özer Türk Caddesi, Mehmet Polatoğlu Sokak, Recai Güreli Caddesi üzerinden tekrar Cumhuriyet meydanında sona erdi. Vatandaşları Cumhuriyet meydanında Aksaz Deniz Üs Komutanlığına bağlı Bando ekipleri tarafından kısa bir konser verildi.

Cumhuriyet Yürüyüşüne; Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, MSKÜ Rektörü Turhan Kaçar, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Muğla İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, STK temsilcileri, çok sayıda öğrenci ve vatandaşlar katıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
bodrum katta dehset konusmak icin cagirdiklari genci darp edip gasp ettiler g5PSGXIt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bodrum katta dehşet: Konuşmak için çağırdıkları genci darp edip gasp ettiler

Samsun’un Atakum ilçesinde konuşma bahanesiyle çağrılan 19 yaşındaki genç, 5 kişi tarafından bodrum katta darp edilerek gasp edildi.

Olay, Atakum ilçesi Taflan Yalı Mahallesi’nde dün akşam meydana geldi. İddiaya göre M.B.A. (19), alacak verecek meselesini konuşmak üzere çağrıldığı adrese gitti. Verilen adrese giden genç, tek odalı bodrum katta S.K. ile oğulları G.K. (30) ve E.G.K. (20) ile arkadaşları D.A. (22) ve M.T. (18) tarafından zorla alıkonuldu. Şüpheliler tarafından sopa ve demirlerle darp edilen M.B.A.’nın iPhone 16 Pro cep telefonu, 3 yarım altın, 7 çeyrek altın ve yaklaşık bin lirası gasp edildi.

Darp sonucu yaralanan M.B.A., kendi imkanlarıyla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne giderek tedavi altına alındı.

Olayın ardından harekete geçen Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, kısa sürede adresi tespit ederek operasyon düzenledi. Operasyonda 4 şüpheli evde yakalanırken, cezaevinden izinli çıktığı olduğu öğrenilen G.K.’nin ise çatıda saklandığı belirlendi. G.K. da ekipler tarafından saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındı.

Polisteki işlemleri tamamlanan 5 şüpheli, ’kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ’yağma’ ve ’kasten yaralama’ suçlarından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin