Müftülükten, “Bilinçli Teknoloji Kullanımı” Semineri - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Mayıs, 2023 16:26 tarihinde yayınlandı
0
0

Müftülükten, “Bilinçli Teknoloji Kullanımı” Semineri

Karabük İl Müftülüğü tarafından “Davranışsal Bağımlılıklarla Mücadele Eylem Planı Farkındalık Çalışmaları“ kapsamında “01-07 Mayıs 2023 Bilişim Haftası” vesilesiyle  teknolojinin bilinçli ve faydalı kullanımı konusunda farkındalığı artırmak amacıyla “Bilinçli Teknoloji Kullanımı” semineri gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü Toplantı Salonunda düzenlenen  seminerde, Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Uzmanı Erdem Ünal ve Fatih Atalay tarafından, Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik günümüzde teknolojinin bilinçli ve güvenilir kullanılması konusunda önemli bilgiler paylaşıldı.

Seminer sonunda, İl Müftü Yardımcısı Merve Yumlu, Sosyal Hizmetler Uzmanı Erdem Ünal ve Fatih Atalay’a, yapmış oldukları sunumlarından dolayı teşekkür ederek, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından kitap hediye etti. (Hayrettin Yıldırım)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta bayram sabahi korkutan silah atma gelenegi Jf2Cmu2X
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta bayram sabahı korkutan silah atma geleneği

Zonguldak’ta yıllardır süregelen ve her bayram sabahı korku dolu anların yaşanmasına neden olan silahla havaya ateş açma geleneği bu Ramazan Bayramı’nda da devam etti.

Bayram namazının kılınmasının ardından silah sesleri yükselmeye başladı. Evlerinin balkonlarına, çatılarına ve sokak aralarına çıkan bazı kişiler havaya ateş açtı. Öte yandan, 2015 yılındaki Kurban Bayramı’nda Taşbaca Mahallesi’nde kurbanının kesilmesini bekleyen 64 yaşındaki Temel Civelek, kimliği belirsiz bir magandanın tabancasından çıkan kurşunun hedefi olmuş, kurşunun sırtına isabet etmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

Silah sesleri üzerine polis ve jandarma ekipleri harekete geçerek, ateş açan şahısları tespit etmek amacıyla mahalle aralarında geniş çaplı inceleme ve devriye çalışması başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin