Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.
14-20 Nisan tarihleri arasında yapılacak etkinlikler ve Kutlu Doğum Haftası’nın faziletleri hakkında bilgiler paylaşan Halil Bektaş, Başkan Vergili’yi, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bugün Saat 14.00’de düzenlenecek, 18 Mart Çanakkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Fatih Kesler’in konuşmacı olarak katılacağı konferansa davet etti. Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş ve beraberindeki heyet Başkan Vergili’ye çiçek takdim etti.
Müftü Bektaş’ın yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Vergili; “Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde düzenlenen programların önemi hepimizin malumu. Bizler Karabük Belediyesi olarak bu programlara elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz. Ben bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın “Kutlu Doğum Haftasını” tebrik ediyor, bu süreçte düzenlenecek programlarda oluşacak manevi atmosferde halkımızla bir arada olmayı temenni ediyorum” dedi.


Müftü Bektaş’tan Belediye Başkanı Vergili’ye Ziyaret
Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı
Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.
Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.
Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.


