Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Nisan, 2015 13:07 tarihinde yayınlandı
0

Müftü Bektaş’tan Belediye Başkanı Vergili’ye Ziyaret

Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.
14-20 Nisan tarihleri arasında yapılacak etkinlikler ve Kutlu Doğum Haftası’nın faziletleri hakkında bilgiler paylaşan Halil Bektaş, Başkan Vergili’yi, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bugün Saat 14.00’de düzenlenecek, 18 Mart Çanakkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Fatih Kesler’in konuşmacı olarak katılacağı konferansa davet etti. Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş ve beraberindeki heyet Başkan Vergili’ye çiçek takdim etti.
Müftü Bektaş’ın yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Vergili; “Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde düzenlenen programların önemi hepimizin malumu. Bizler Karabük Belediyesi olarak bu programlara elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz. Ben bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın “Kutlu Doğum Haftasını” tebrik ediyor, bu süreçte düzenlenecek programlarda oluşacak manevi atmosferde halkımızla bir arada olmayı temenni ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
barulu ogrenciler dogal golette kano egitimi aldi aF72xHZt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

BARÜ’lü öğrenciler doğal gölette kano eğitimi aldı

BARTIN (İHA) – Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Kutlubey Yerleşkesi’nde bulunan doğal gölette düzenlenen etkinlikte kano sporunun temel tekniklerini uygulamalı olarak öğrenirken doğayla iç içe eğitim deneyimi yaşadı.

Bartın Üniversitesinde sürdürülebilirlik vizyonu ve “Yeşil Kampüs” çalışmaları kapsamında öğrencilerin doğayla etkileşimini artırmaya yönelik etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencileri, Doç. Dr. Ayça Genç tarafından yürütülen Egzersiz ve Yaşam Koçluğu dersi kapsamında düzenlenen kano etkinliğine katıldı.

Kutlubey Yerleşkesi’nde eğitim ortamı olarak da kullanılan doğal gölette gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, kano sporunun temel tekniklerini uygulamalı olarak öğrenme fırsatı buldu. Etkinlikte kürek çekme teknikleri, denge kontrolü, yön verme ve ekip koordinasyonu gibi temel beceriler uygulamalı olarak anlatıldı.

Takım çalışması ve koordinasyon becerilerini geliştirme imkânı bulan öğrenciler, doğayla iç içe gerçekleştirilen etkinlik sayesinde hem sportif hem de akademik açıdan farklı bir öğrenme deneyimi yaşadı.

Farklı spor branşlarının tanıtılması ve antrenör adaylarının uygulamalı eğitim modeliyle yetiştirilmesi amacıyla düzenlenen etkinliğin, öğrencilerin mesleki gelişimlerine ve kişisel deneyimlerine katkı sağladığı belirtildi.

Bartın Üniversitesinin, yerleşkelerinde bulunan doğal ve yeşil alanları eğitim süreçlerine dâhil ederek öğrencilerin teorik bilgilerini uygulama ortamına taşımaya yönelik çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin