Reklam
Reklam

Mudurnu’da sis ve soğuk etkili oluyor

mudurnuda sis ve soguk etkili oluyor 1DanXKam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ocak, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
0

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde sis ve dondurucu soğuk tesirli oluyor. Hava sıcaklığının eksi derecelere düştüğü ilçede bitkiler buz tuttu.

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde hava sıcaklığı sabah saatlerinde eksi 8 dereceye kadar düştü. Dondurucu soğuğun tesirli olduğu ilçe merkezinde bitkiler de buz tuttu. Ayrıyeten tesirli olan sis sebebiyle görüş arası 20 metreye kadar düştü.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te mezarların üzerine çıkıp otlanan yaban domuzu görüntülendi

18 Haz 2026 15 05 32
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 15:05 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Karabük’te mezarlık alanında otlayan yaban domuzu cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, 5000 Evler Mezarlığı’nda meydana geldi. Mezarlıkta bulunan vatandaşlar, mezarların üzerinde dolaşarak otlayan yaban domuzunu fark etti. Bir süre mezarlık alanında yiyecek arayan ve otlayan yaban domuzu, çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde domuzun mezarların arasında ve üzerlerinde dolaşarak otladığı görülüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin