Bolu’nun Mudurnu ilçesinde sis ve dondurucu soğuk tesirli oluyor. Hava sıcaklığının eksi derecelere düştüğü ilçede bitkiler buz tuttu.
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde hava sıcaklığı sabah saatlerinde eksi 8 dereceye kadar düştü. Dondurucu soğuğun tesirli olduğu ilçe merkezinde bitkiler de buz tuttu. Ayrıyeten tesirli olan sis sebebiyle görüş arası 20 metreye kadar düştü.
Mudurnu’da sis ve soğuk etkili oluyor
Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı
Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.
Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.
Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

