Mudurnu’da polis ekipleri sürücülere göz açtırmadı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Ağustos, 2023 12:57 tarihinde yayınlandı
0
0

Mudurnu’da polis ekipleri sürücülere göz açtırmadı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde trafik polisleri geniş kapsamlı trafik denetimi gerçekleştirdi. 59 aracın denetlendiği uygulamada 1 araç trafikten men edildi, alkollü bir sürücünün ehliyetine el konuldu ve 3 araca 5 bin 966 TL cezai işlem uygulandı.
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, geniş kapsamlı trafik denetimi gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 saat süren denetimde 59 araç kontrol edildi. Yapılan denetim çerçevesinde 1 araç trafikten men edildi. Polis ekiplerinin alkolmetre ile ölçüm yaptığı esnada bir sürücüde alkol çıkması nedeniyle ehliyetine el konuldu. Ayrıca yapılan trafik kontrolünde 3 araca ise emniyet kemeri, sigorta ve muayene eksikliğinden dolayı toplam 5 bin 966 TL cezai işlem uygulandı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin