Mudurnu’da anlamlı tören - Karabük Haber Postası
mudurnuda anlamli toren L5yqRcgc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mart, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Mudurnu’da anlamlı tören

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebetiyle aktiflik düzenlendi. Programda öğrencilerin sahnelediği şovlar ilgi gördü.

Abdurrahim Tırsi İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan programa, Mudurnu Kaymakamı Ayhan Kalaycıoğlu, Belediye Başkanı Doğan Onurlu, ilçe protokolü, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan merasim, Kur’an tilaveti ile devam etti. Program kapsamında öğrencilere yönelik İstiklal Marşı’nı ezbere okuma yarışı düzenlendi. Yarışta, Kaymakam Kalaycıoğlu’nun oğlu Mehmet Akif Kalaycıoğlu, izleyicilerden büyük beğeni alarak birinci oldu. Öğrencilerin sahnelediği şovlar de ilgi gördü.

Programın sonunda Kaymakam Kalaycıoğlu, öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ederek, yarışta dereceye giren öğrencilere mükafatlarını takdim etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda trafik kazalari 1 olu 6 yarali bRcqN6Yy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Giresun’da trafik kazaları: 1 ölü, 6 yaralı

Giresun’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

İlk kaza, Espiye ilçesi Bayrambey köyü Ericek grup yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Süleyman Akçay (52) yönetimindeki 61 HE 172 plakalı çekici, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye yuvarlandı. Kazada sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

İkinci kaza ise, merkeze bağlı Duroğlu beldesi kavşağında meydana geldi. Salih Ç. idaresindeki 28 DR 618 plakalı otomobil, kavşaktan kontrolsüz dönüş yaptığı sırada Tacettin Gökdemir yönetimindeki 28 M 7099 plakalı yolcu minibüsü ile çarpıştı. Kazada sürücüler Salih Ç. ve Tacettin Gökdemir ile minibüste yolcu olarak bulunan Fatma Yeşil, Ayşenur Kadan, Hanife Kadan ve Mustafa Bukukoğlu yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin