Reklam
Reklam
yes222
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
25 Nisan, 2025 16:24 tarihinde yayınlandı
0

MSÜ’de Türkiye 75’incisi Olan Öğrenciler Vali Yavuz’un Konuğu Oldu

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavında Türkiye genelinde ilk 100’e girerek 75. sırada yer alma başarısı gösteren Karabük Mehmet Vergili Fen Lisesi öğrencisi Ahmed Etka Taşçı ile Ensar Uysal’ı makamında kabul etti.

Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ile Okul Müdürü Ender Kan da hazır bulundu.

Vali Mustafa Yavuz, gösterdiği üstün başarıdan dolayı Ahmed Etka Taşçı ile Ensar Uysal’ı tebrik ederek öğrencinin ailesini ve öğretmenlerini de bu başarıdaki katkılarından dolayı kutladı. Ziyarette  öğrencinin eğitim hayatı ve gelecek hedeflerine ilişkin sohbet edilirken, Karabük’ün eğitim alanında elde ettiği başarıların gurur verici olduğu vurgulandı. Vali Yavuz  yaptığı açıklamada,  Karabük’ü bir “Eğitim Kenti” haline getirme hedefiyle hayata geçirilen ‘Eğitim Kenti Karabük Projesi’ne değinerek akademik başarıların bu vizyonun somut göstergelerinden biri olduğunu ifade etti. Eğitime yapılan yatırımların ve öğrencilere sunulan desteklerin, Karabük’ün her geçen gün daha ileriye taşınmasında önemli bir rol oynadığını belirten Vali Mustafa Yavuz, Karabük’ü eğitimde marka bir kent haline getirme hedefi doğrultusunda, başarılı öğrencilere yönelik desteklerin artarak süreceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tosya belediyesinden oto sanayi bolgesinde cevre temizligi dq4sOb1U
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tosya Belediyesi’nden Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği gerçekleştirerek, çevre kirliliğine sebep olan ve yolları daraltan olumsuzluklar giderildi.

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde düzensiz şekilde bırakılan hurda araçlar, çevre kirliliğine sebep olan görüntüler ve yolların daralmasına sebep olan olumsuzlukların giderilmesi için çalışma başlattı. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ortak kullanım alanlarının amacı dışında kullanılması, çevreyi ve şehir düzenini olumsuz etkileyen görüntülerin oluşmasının kabul edilemez olduğu belirtilerek, şehrin düzenini bozan hiçbir oluşuma izin verilmeyeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin