Kastamonu’da motosiklet sürücüsünün seyir halindeyken ellerini bırakıp koltuğun üzerine çıkması diğer sürücüler tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
Kastamonu’da E.K. isimli motosiklet sürücüsü, plakasız motosikleti ile iki şeritli bir karayolunun sol şeridini kapatarak önce ellerini bıraktı. Daha sonra motosikletinin üzerine çıkıp ayaklarıyla dengede kalan motosiklet sürücüsü E.K., yaptığı tehlikeli hareketlerle hem kendisini hem de diğer sürücüleri tehlikeye düşürdü. Motosikletlinin trafikteki bu tehlikeli hareketleri diğer sürücüler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Görüntülerde motosiklet sürücüsünün önce elini bıraktığı, ardından ayakları ile motorun koltuğuna çıkıp dengede kalmaya çalıştığı görülüyor.


0
Motosiklet üzerinde tehlikeli yolculuk kamerada
0
0
Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı
Kastamonu’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen operasyonda M.C., G.C. ve E.K. gözaltına alındı. Operasyonda ise 140,34 gram bonzai, 18 adet sentetik ecza hapı, 0,44 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden M.C. ve G.C. tutuklanırken, E.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

