Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde geçtiğimiz gün meydana gelen feci trafik kazasında yaralanan Çarpışmanın şiddeti ile motosiklet şoförü havada taklalar atarak yola savruldu. Kazada ağır yaralanan şoför hastaneye kaldırılırken, o anlar etrafta ki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kayıt altına alındı.
Edinilen bilgilere nazaran 22 agustos akşam saatlerinde Çaydeğirmeni merkez mah 19 Mayıs caddesi üzerinde seyir halinde olan67 ADM 998plakalı motosikletsürücüsü mert inamoglu 14 GH 683plakalı araba ile çarpıştı. Çarpışmanın tesiri ile devrilen motosikletin şoförü Mert İnamoğlu Havada takla atarak süratle yola savruldu.
Kaza sonrası olay yerine çok sayıda jandarma ve112 Acil Sağlıkekipleri sevk edildi. Yaralı motosiklet şoförünün ağır yaralandığı kazada şoför olay yerinde yapılan birinci müdahalenin akabinde hastaneye kaldırıldı.
Hastanede sıhhat denetimleri akabinde bedeninde çok sayıda kırık tespit edildiği ve ameliyat olacağı öğrenildi
Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı


Motosiklet şoförü metrelerce havada takla attı… Feci kaza kamerada
Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.
Taraftarlar duygularını paylaştı
Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.
Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.
Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

