Motosiklet şoförü metrelerce havada takla attı... Feci kaza kamerada - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ağustos, 2023 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Motosiklet şoförü metrelerce havada takla attı… Feci kaza kamerada

Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde geçtiğimiz gün meydana gelen feci trafik kazasında yaralanan Çarpışmanın şiddeti ile motosiklet şoförü havada taklalar atarak yola savruldu. Kazada ağır yaralanan şoför hastaneye kaldırılırken, o anlar etrafta ki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kayıt altına alındı.
Edinilen bilgilere nazaran 22 agustos akşam saatlerinde Çaydeğirmeni merkez mah 19 Mayıs caddesi üzerinde seyir halinde olan67 ADM 998plakalı motosikletsürücüsü mert inamoglu 14 GH 683plakalı araba ile çarpıştı. Çarpışmanın tesiri ile devrilen motosikletin şoförü Mert İnamoğlu Havada takla atarak süratle yola savruldu.
Kaza sonrası olay yerine çok sayıda jandarma ve112 Acil Sağlıkekipleri sevk edildi. Yaralı motosiklet şoförünün ağır yaralandığı kazada şoför olay yerinde yapılan birinci müdahalenin akabinde hastaneye kaldırıldı.
Hastanede sıhhat denetimleri akabinde bedeninde çok sayıda kırık tespit edildiği ve ameliyat olacağı öğrenildi
Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı

Bizi sosyal medyadan takip edin
bafrada cokme riski tasiyan yapilar icin belediyenin daha ciddi onlemler almasi istendi rx6Rrjig
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bafra’da çökme riski taşıyan yapılar için belediyenin daha ciddi önlemler alması istendi

Samsun’un Bafra ilçesindeki çökme riski taşıyan iki müstakil tarihi yapı için belediye tarafından alınan önlemlerin yeterli olmadığını söyleyen mahalle sakinleri, daha ciddi önlemler alınmasını istedi.

Gazipaşa Mahallesi Bakkal Sokak’taki yapılar, hem yoğun yaya hem de araç trafiğinin ortasında adeta tehlike saçıyor. Yapıların ’kültür varlığı’ statüsünde olması nedeniyle doğrudan müdahale edilemediğini dile getiren Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Öğreten, evlerden birinin çatısının tamamen çöktüğünü, diğerinde ise bacaların yıkıldığını ve dış cephe sıvalarının döküldüğünü ifade etti. Öğreten, ikinci yapıda ise üst katlarda belirgin çökme işaretlerinin görüldüğünü söyledi.

Bafra Belediyesi tarafından bölgeye geçici demir bariyerler yerleştirildiğini ancak bunun yeterli olmadığını belirten Öğreten, “Burası her an göçebilir durumda” diyerek uyarıda bulundu. Bakkal Sokak’ın okul güzergâhı olduğunu söyleyen Öğreten, sabah ve öğle saatlerinde yüzlerce öğrencinin bu güzergâhı kullandığını hatırlattı.

Mahalle sakinleri ise, belediyeden daha ciddi önlemler almasını talep etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin