Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 10:13 tarihinde yayınlandı
0

Motosiklet şarampole yuvarlandı: 1 yaralı

Karabük’te, motosikletin şarampole yuvarlanması sonucu bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kılavuzlar mahallesi yakınlarında Alper Akkor (22) yönetimindeki 19 UF 875 plakalı motosiklet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda şarampole yuvarlandı. Kazada yaralanan Alper Akkor (22), ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralının durumunun ise  iyi olduğu bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
insatta beton dokulurken kalip coktu 1 isci yaralandi X33itM14
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

İnşatta beton dökülürken kalıp çöktü: 1 işçi yaralandı

Düzce’de Cedidiye Kent Estetiği projesinin 2. etap inşaatı sırasında beton dökülürken kalıp kayması meydana geldi. Alanda 8 metrelik bir alanda çökme yaşanırken 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Olay, Düzce Merkez Cedidiye Meydanı’nda inşaat çalışması sırasında meydana geldi. Alınan bilgilere göre beton döküldüğü sırada kalıp kayması sonucunda çökme meydana geldi. Konu ile ilgili olarak Düzce Belediyesinden yapılan açıklamada, “Cedidiye Kent Estetiği Projesi 2. etabı inşaatında, B Blok zemin kat döşeme betonu dökümü esnasında kalıp kayması meydana gelmiş, bunun sonucunda yaklaşık 8 metrelik bir bölümde kalıp çökmesi oluşmuştur. Yaşanan olayda bir çalışanımız hafif şekilde yaralanmış olup, gerekli tıbbi müdahale yapılmış ve tedbir amaçlı gözetim altına alınmıştır. Sağlık durumu iyidir. Olayın nedenlerine ilişkin inceleme ve değerlendirme süreci kurumumuz tarafından titizlikle sürdürülmektedir. Gerekli tüm teknik ve idari tedbirler alınmakta olup, benzer durumların tekrar yaşanmaması adına süreç yakından takip edilmektedir” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin