Motosiklet şarampole yuvarlandı: 1 yaralı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 10:13 tarihinde yayınlandı
0
0

Motosiklet şarampole yuvarlandı: 1 yaralı

Karabük’te, motosikletin şarampole yuvarlanması sonucu bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kılavuzlar mahallesi yakınlarında Alper Akkor (22) yönetimindeki 19 UF 875 plakalı motosiklet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda şarampole yuvarlandı. Kazada yaralanan Alper Akkor (22), ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralının durumunun ise  iyi olduğu bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
cok sayida sahte altini 560 bin liraya satan 4 supheliye jandarma baskini jJUeJON1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Çok sayıda sahte altını 560 bin liraya satan 4 şüpheliye jandarma baskını

Düzce’de telefonla ulaştıkları vatandaşı, “Elimizde tarihi eser niteliğinde altın var” diyerek kandıran ve 560 bin lirasını alarak kayıplara karışan 4 şüpheli, jandarmanın kamera ve telefon trafiği incelemesiyle yakalandı. Akçakoca’da düzenlenen eş zamanlı operasyonda şüphelilerle birlikte 149 sahte altın ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde ikamet eden bir vatandaş, 4 kişi tarafından dolandırıldığı iddiasıyla Düzce Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı’na başvurdu. İhbar üzerine cumhuriyet savcılığının talimatıyla harekete geçen jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Yapılan araştırmada, Manisa’da yaşayan şüphelilerin telefonla ulaştıkları mağdura ellerinde tarihi eser niteliğinde altın bulunduğunu ve bunları satmak istediklerini söyledikleri belirlendi. Düzce’de gerçekleşen buluşmada şüphelilerin, 202 adet sahte altını 560 bin lira karşılığında mağdura satarak dolandırıcılık yaptıkları tespit edildi.

Kamera kayıtları ve telefon trafiği ele verdi

Dolandırıcılık suçundan sabıka kayıtları bulunduğu anlaşılan 4 şüpheliyi yakalamak için jandarma ekipleri, güvenlik kameraları ve telefon görüşme trafiğini mercek altına aldı. Şüphelilerin geçmiş hareketlerini ve kaçış güzergahlarını adım adım izleyen ekipler, il genelindeki kuyumcuları da benzer dolandırıcılık girişimlerine karşı uyardı. İz takibi sonucunda şüphelilerin Akçakoca ilçesine geçtikleri ve farklı adreslerde konakladıkları tespit edildi.

Baskında sahte altınlar ve uyuşturucu hap ele geçirildi

Belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, 4 şüpheliyi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin kaldıkları odalarda ve kullandıkları 2 kiralık araçta yapılan aramalarda dolandırıcılıkta kullanıldığı değerlendirilen 149 sahte altın, suçtan elde edildiği düşünülen 51 bin 400 lira nakit para, 10 cep telefonu, 15 GSM hattı ve 33 sentetik hapı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 4 şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin