Motosiklet şarampole yuvarlandı: 1 yaralı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 10:13 tarihinde yayınlandı
0
0

Motosiklet şarampole yuvarlandı: 1 yaralı

Karabük’te, motosikletin şarampole yuvarlanması sonucu bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kılavuzlar mahallesi yakınlarında Alper Akkor (22) yönetimindeki 19 UF 875 plakalı motosiklet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda şarampole yuvarlandı. Kazada yaralanan Alper Akkor (22), ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralının durumunun ise  iyi olduğu bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta 23 nisan coskusu Q21JEeZn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta 23 Nisan coşkusu

Zonguldak’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla valilik önünde çelenk koyma töreni düzenlendi.

Program, İl Milli Eğitim Müdürü Uygar Keskin tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene; Zonguldak Vali Yardımcısı Muammer Balcı, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, MHP İl Başkanı Çağatay İpekçi ve Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhan katıldı.

Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrencilerin de yer aldığı törende, katılımcılar 23 Nisan’ın coşkusunu birlikte yaşadı. Program, törenin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin