Çorum’un Alaca ilçesinde motosikletin park halindeki araca arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Kaza, Günhan Mahallesi Yozgat Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halinde olan Gazi M. (28) idaresindeki 19 AEP 323 plakalı motosiklet, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu park halindeki araca arkadan çarptı. Kazada sürücü Gazi M. ile motosiklette yolcu olarak bulunan Erdoğan Ç. (31) yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Alaca Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.


0
Motosiklet park halindeki araca arkadan çarptı: 2 yaralı
0
0
Karabük’te trafik kazalarında 24 kişi hayatını kaybetti
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2025 yılı verilerine göre Karabük’te meydana gelen trafik kazalarında 24 kişi yaşamını yitirdi.
Kentte yıl boyunca yaşanan 3 bin 916 trafik kazasının 992’si yaralamalı ve ölümlü olarak kayıtlara geçti. Bu kazalarda 14 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 10 kişi ise kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Söz konusu kazalarda ayrıca 1427 kişi yaralandı.
Veriler, trafik kazalarının kentte can kayıplarına yol açan önemli sorunlar arasında yer aldığını ortaya koydu.

