SAMSUN (iHA) – Samsun’da 4,5 ay önce motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada ağır yaralanan 23 yaşındaki kadın, hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetti.
Kaza, 4,5 ay önce Çarşamba ilçesi Yamanlı Mahallesi Salıpazarı yolu üzerinde meydana geldi. Fikret T. idaresindeki 55 KE 188 plakalı otomobil, Sefa Aktürk (24) idaresindeki 55 AAZ 059 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Sefa Aktürk ile motosiklette bulunan Seda Sarı (23) ağır yaralandı. Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan motosiklet sürücüsü Sefa Aktürk kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Seda Sarı ise ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Genç kadın, hastanede 4,5 aydır verdiği yaşam savaşını kaybetti.


351
Motosiklet kazasında ağır yaralanan genç kadın hayatını kaybetti
93
Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü
Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


