Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Kasım, 2021 07:22 tarihinde yayınlandı
0

Modern Oto Galericiler Sitesi temeli atıldı

Motorlu taşıtlar alım ve satım merkezi olarak Bostanbükü/Adalar mevkiinde 22 bin metrekare arazi üzerine kurulacak olan Karabük Oto Galericiler Sitesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Temel atma törenine Vali Fuat Gürel’in yanı sıra Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Galericiler Sitesi Koop Başkanı Halil Sertkaya ile galerici esnafları katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Vali Gürel, “İlimiz için önemli bir yatırım, görev yaptığım süre boyunca sürekli gündemimizde olan bir konu idi sağolsun galerici esnaflarımız kendi aralarında Kooperatif olarak sorunun çözümüne katkı sundular, tebrik ediyorum. Galericilerin şehir dışında daha uygun ortamlarda şehir estetiğini bozmadan kendi içlerinde daha düzenli bir yapı oluşturup insanlarımızın daha rahat ve geniş ortamlarda alışveriş yapmalarına ihtiyaç vardı ve kendileri bu problemi çözdüler huzurlarınızda kooperatif Başkanımız ve arkadaşlarını tebrik ediyorum. Malumunuz şehrin değişik noktalarında kaldırımları da işgal ederek veya yol kenarlarında galericilik yapan arkadaşlarımız var, bunlar aslında çokda nizami durmuyor. Diğer taraftan buralara gelinilirse daha nizami daha ferah ortamlarda alışverişlerini gerçekleştirebilecekler. Ben bu yatırımda emeği geçen Kooperatif Başkanımıza, üyelerimize, galerici esnaflarımıza hayırlı olsun diyorum, teşekkür ediyorum. Destek veren kurumlarımıza, Belediye Başkanlıklarımıza, İl Özel İdaremize ve Ticaret Müdürlüğümüze katkılarından ötürü teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından Vali Fuat Gürel ve protokol üyeleri tarafından butona basarak Karabük Oto Galericiler Sitesinin temeline ilk harç döküldü.

Karabük Safranbolu motorlu taşıtlar alım merkezi içinde 85 oto galerici dükkanı, idari binalar, eksper, sigorta, noter ve oto kuaför gibi hizmet alanları da bulunacak. Ayrıca oto alım satım merkezinde PTT, restoran, kafeterya, toplantı salonu gibi sosyal alanlarda hizmet verecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin