Modern Oto Galericiler Sitesi temeli atıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Kasım, 2021 07:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Modern Oto Galericiler Sitesi temeli atıldı

Motorlu taşıtlar alım ve satım merkezi olarak Bostanbükü/Adalar mevkiinde 22 bin metrekare arazi üzerine kurulacak olan Karabük Oto Galericiler Sitesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Temel atma törenine Vali Fuat Gürel’in yanı sıra Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Galericiler Sitesi Koop Başkanı Halil Sertkaya ile galerici esnafları katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Vali Gürel, “İlimiz için önemli bir yatırım, görev yaptığım süre boyunca sürekli gündemimizde olan bir konu idi sağolsun galerici esnaflarımız kendi aralarında Kooperatif olarak sorunun çözümüne katkı sundular, tebrik ediyorum. Galericilerin şehir dışında daha uygun ortamlarda şehir estetiğini bozmadan kendi içlerinde daha düzenli bir yapı oluşturup insanlarımızın daha rahat ve geniş ortamlarda alışveriş yapmalarına ihtiyaç vardı ve kendileri bu problemi çözdüler huzurlarınızda kooperatif Başkanımız ve arkadaşlarını tebrik ediyorum. Malumunuz şehrin değişik noktalarında kaldırımları da işgal ederek veya yol kenarlarında galericilik yapan arkadaşlarımız var, bunlar aslında çokda nizami durmuyor. Diğer taraftan buralara gelinilirse daha nizami daha ferah ortamlarda alışverişlerini gerçekleştirebilecekler. Ben bu yatırımda emeği geçen Kooperatif Başkanımıza, üyelerimize, galerici esnaflarımıza hayırlı olsun diyorum, teşekkür ediyorum. Destek veren kurumlarımıza, Belediye Başkanlıklarımıza, İl Özel İdaremize ve Ticaret Müdürlüğümüze katkılarından ötürü teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından Vali Fuat Gürel ve protokol üyeleri tarafından butona basarak Karabük Oto Galericiler Sitesinin temeline ilk harç döküldü.

Karabük Safranbolu motorlu taşıtlar alım merkezi içinde 85 oto galerici dükkanı, idari binalar, eksper, sigorta, noter ve oto kuaför gibi hizmet alanları da bulunacak. Ayrıca oto alım satım merkezinde PTT, restoran, kafeterya, toplantı salonu gibi sosyal alanlarda hizmet verecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin