Modern Oto Galericiler Sitesi temeli atıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Kasım, 2021 07:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Modern Oto Galericiler Sitesi temeli atıldı

Motorlu taşıtlar alım ve satım merkezi olarak Bostanbükü/Adalar mevkiinde 22 bin metrekare arazi üzerine kurulacak olan Karabük Oto Galericiler Sitesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Temel atma törenine Vali Fuat Gürel’in yanı sıra Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Galericiler Sitesi Koop Başkanı Halil Sertkaya ile galerici esnafları katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Vali Gürel, “İlimiz için önemli bir yatırım, görev yaptığım süre boyunca sürekli gündemimizde olan bir konu idi sağolsun galerici esnaflarımız kendi aralarında Kooperatif olarak sorunun çözümüne katkı sundular, tebrik ediyorum. Galericilerin şehir dışında daha uygun ortamlarda şehir estetiğini bozmadan kendi içlerinde daha düzenli bir yapı oluşturup insanlarımızın daha rahat ve geniş ortamlarda alışveriş yapmalarına ihtiyaç vardı ve kendileri bu problemi çözdüler huzurlarınızda kooperatif Başkanımız ve arkadaşlarını tebrik ediyorum. Malumunuz şehrin değişik noktalarında kaldırımları da işgal ederek veya yol kenarlarında galericilik yapan arkadaşlarımız var, bunlar aslında çokda nizami durmuyor. Diğer taraftan buralara gelinilirse daha nizami daha ferah ortamlarda alışverişlerini gerçekleştirebilecekler. Ben bu yatırımda emeği geçen Kooperatif Başkanımıza, üyelerimize, galerici esnaflarımıza hayırlı olsun diyorum, teşekkür ediyorum. Destek veren kurumlarımıza, Belediye Başkanlıklarımıza, İl Özel İdaremize ve Ticaret Müdürlüğümüze katkılarından ötürü teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından Vali Fuat Gürel ve protokol üyeleri tarafından butona basarak Karabük Oto Galericiler Sitesinin temeline ilk harç döküldü.

Karabük Safranbolu motorlu taşıtlar alım merkezi içinde 85 oto galerici dükkanı, idari binalar, eksper, sigorta, noter ve oto kuaför gibi hizmet alanları da bulunacak. Ayrıca oto alım satım merkezinde PTT, restoran, kafeterya, toplantı salonu gibi sosyal alanlarda hizmet verecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda park halindeki araclara carpip takla atti surucu alkolmetreye ufleyemedi 57yVvIhR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da park halindeki araçlara çarpıp takla attı: Sürücü alkolmetreye üfleyemedi

Bolu’da park halindeki iki araca çarptıktan sonra takla atan otomobilin sürücüsü, polis ekiplerinin dakikalar süren çabasına rağmen alkolmetreye üfleyemedi. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü, kan testi yapılmak üzere hastaneye götürüldü.

Olay, gece saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Alemdar Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konak Sokak’tan Alemdar Sokak istikametine dönüş yapmak isteyen F.D. idaresindeki 14 FB 828 plakalı otomobil, yol kenarında park halinde bulunan 14 ABL 306 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan 14 ABL 306 plakalı araç da önünde park halindeki 14 AS 206 plakalı otomobile çarparak durabildi. Meydana gelen zincirleme kazada, 14 FB 828 plakalı otomobil çarpışmanın etkisiyle takla atarak ters döndü. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle ters dönen araçtan çıkarılan sürücü F.D., kontrol amacıyla sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kaza anı kamerada

Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü F.D.’ye polis ekipleri tarafından alkol testi yapılmak istendi. Ancak sürücü, polis ekiplerinin dakikalar süren tüm yönlendirmelerine ve uğraşlarına rağmen alkolmetre cihazına üflemekte başarılı olamadı. O anlar ve polis ekiplerinin çabası saniye saniye kameralara yansıdı.Alkolmetre cihazına üfleyemeyen F.D., alkol oranının belirlenmesi amacıyla kan testi yapılmak üzere polis nezaretinde hastaneye götürüldü. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin