blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
16 Eylül, 2024 14:19 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Miss Turkey Seçimi Büyük Yankı Uyandırdı

Türkiye'nin 2024 Miss Turkey birincisi seçilen ve aynı zamanda tıp fakültesi mezunu olan İdil Bilgen, Sağlık Bakanlığı'na bağlı olarak Bingöl'ün Yayladere ilçesine atandı. Bilgen'in hem güzellik tacını kazanacak hem de tıp doktoru olarak görev yapacak olması, geniş yankı uyandırdı. İdil Bilgen, Türkiye'yi uluslararası güzellik yarışmalarında temsil ederken, mesleki kariyerine de devam etmeyi tercih etti. Tıp fakültesinden mezun olduktan sonra Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan atamalarda, gezici bir bölge olan Bingöl Yayladere'ye doktor olarak atanması dikkat çekti. Bilgen, hem doktorluk hem de güzellik yarışmalarındaki sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getireceğini belirterek, “Hizmet vermek için bilgilendirmek istiyorum. Güzellik yarışmaları bana disiplin ve verimlilik kazandırdı, ancak asıl hedefimiz insanlara sağlık hizmeti sunmak”dedi.  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
19 Ocak, 2026 09:30 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 18.01.2026 16:06
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KARABÜK’TE İLK KEZ DÜZENLENECEK

AK Parti’nin Karadeniz Bölge Teşkilat Toplantısı, ocak ayı sonunda ilk kez Karabük’te düzenlenecek. Üç gün sürecek programa Karadeniz’den 10 ilin il ve ilçe başkanları ile AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı katılacak.

AK Parti’nin Karadeniz Bölge Teşkilat Toplantısı, Ocak ayı sonunda ilk kez Karabük’te gerçekleştirilecek. Üç gün sürmesi planlanan toplantıya, Karadeniz Bölgesi’nden 10 ilin il ve ilçe başkanları ile AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı katılacak. Yaklaşık 150 kişilik geniş bir katılımla yapılacak program, bölge teşkilatları açısından önemli bir istişare zemini oluşturacak.

Bu önemli organizasyonun Karabük’te düzenlenmesi, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ın teşkilat çalışmalarıyla ortaya koyduğu başarının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Geçmiş dönemlerde Karabük’te benzer ölçekte bir bölge toplantısı yapılmazken, Ferhat Salt’ın il başkanlığı döneminde kentin Karadeniz teşkilatlarının buluşma noktası haline gelmesi dikkat çekiyor.

Toplantıda; bölge illerinin ihtiyaçları, teşkilatların sahadaki çalışmaları, üye sayılarının artırılması, teşkilat yapılarının daha aktif ve dinamik hale getirilmesi ile önümüzdeki döneme ilişkin yol haritaları kapsamlı şekilde ele alınacak.

AK Parti Karabük İl Teşkilatı’nın özellikle son yerel seçim sürecinde belediye sayısını artırması, saha hakimiyetini güçlendirmesi ve tabanla bağlarını daha da kuvvetlendirmesi, bu organizasyonun Karabük’te yapılmasında etkili olan unsurlar arasında gösteriliyor. Üye sayısındaki artış ve teşkilat içi dinamizm de bu tercihi güçlendiren faktörler olarak öne çıkıyor. Karabük’te düzenlenecek Karadeniz Bölge Teşkilat Toplantısı, yalnızca bir istişare programı olmanın ötesinde, Ferhat Salt liderliğindeki Karabük teşkilatının Ankara nezdinde kazandığı güvenin ve başarının somut bir yansıması olarak değerlendiriliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin