Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Haziran, 2023 23:27 tarihinde yayınlandı
0

Misafir kaldığı evde ölü bulundu

Karabük’te kız kardeşinin evinde misafirliğe gelen özel güvenlik görevlisi 3 gün sonra ölü bulundu.

Karabük 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi 52 Nolu sokakta bir apartmanın giriş katında yaşayan kız kardeşine ziyarete gelen Ayhan Demirkan’dan (43) 3 gündür haber alınamayan yakınları durumu 112 acil servise bildirildi. Olay yerine yönlendirilen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri eve girdi. Evin salon kısmında Demirkan’ın yerde cansız bedenini ile karşılaşan ekipler durumu Cumhuriyet Savcılığına bildirdi. Sağlık ekiplerince yapılan inceleme sonrası Ayhan Demirkan’ın 3 gün önce öldüğü tespit edilirken kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Karabük Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin