Reklam
Reklam

Misafir Depremzedeler İçin Mağaza Oluşturuldu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Şubat, 2023 10:12 tarihinde yayınlandı
0

Kahramanmaraş merkezli 10 İli etkileyen  depremin ardından  Safranbolu ilçesinde depremzedeler için çok sayıda yardım toplanırken, bu yardımlar deprem bölgelerine ulaştırılmaya devam ediyor.

Safranbolu’nun duyarlı ve yardım sever halkı ile birlikte onlarca aracın deprem bölgesine ulaştırıldığını kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse,  bir yandan yardımların gelmeye devam ettiğini, diğer yandan ilçeye gelen depremzede misafirler için mağaza oluşturulduğunu  söyledi.

Barış Mahallesinde bulunan Erdoğan Caymaz Yeni Nesil Spor Salonunda oluşturulan mağazada yine yardım severler tarafından gönderilen çocuk ve yetişkin giyim eşyalarının yanı sıra, çocuk bezi, hijyen malzemesi gibi argümanlarında olduğunu ifade eden Başkan Köse, “ Misafirlerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapma gayretindeyiz. 7/24 hizmet vermek için birimlerimiz hazır” dedi.

Başkan Elif Köse, Safranbolu’nun bölgeden gelen misafirlere büyük bir mutlulukla kucak açtığını belirterek, “ her zaman yanlarında olacağız” diye konuştu. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin