Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Şubat, 2023 15:26 tarihinde yayınlandı
0

Minik Yüreklere Işık Oldular

Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü Meslek Lisesi öğretmenleri ve personellerinden oluşan 15 kişilik teknik ekip Gaziantep Islahiye’de Çadır Anaokulu kurarak minik öğrencilerin afetin izlerini silmeye çalışıyorlar.

Karabük Meslek Liselerinin  öğretmenleri ve personelinden oluşan 15 kişilik teknik ekip Gaziantep İslahiye’de Çadır Anaokulu kurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı koordinasyonunda İslahiye’de geniş kapsamlı çalışma gerçekleştiren teknik personel, çadır anaokulu kurarak mink öğrencilerin yüreklerini ısıttılar.

Milli Eğitim Bakanlığı koordinasyonunda eğitim camiasının her ferdinin  çalışmalarını çeşitli alanlarda sürdürdüğünü  belirten  İl Millî Eğitim Müdürü  Nevzat Akbaş, “Deprem bölgemizde ihtiyaca hâsıl olan Çadır Anaokulunu teknik ekibimiz hava koşullarına aldırmadan çok hızlı bir şekilde kurarak minik öğrencilerimizin hizmetine sundu. Hummalı çalışmaların gerçekleştirildiği deprem bölgesinde Türkiye Tek Yürek şiarıyla çalışmalar aralıksız devam etmektedir. Gönüllü öğretmen ve personelimiz sahada depremzedelerimizin yaralarını sarmaktadır. İlimizde ise ayni yardımlardan oluşan öncelikle uyku tulumu ve soba üretimi ile birlikte giyecek, temizlik ve hijyen malzemeleri, yardımları sürmektedir. İnşallah Koordinasyonlu devam eden bu zorlu süreci el birliği ve güç birliği ile aşacağız” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin