Reklam
Reklam

Minik itfaiyeciler iş başında

minik itfaiyeciler is basinda O7HBRL14 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Eylül, 2024 16:45 tarihinde yayınlandı
0

Düzce’de anaokulu öğrencileri ile özel eğitim alan çocuklar İtfaiye Haftası nedeniyle Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İtfaiye kıyafetlerini giyerek baret takan minikler unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, İtfaiye Haftası’nda minik misafirlerini ağırladı. İsabet Okulları Leman Seven Anaokulu’ndan 16 minik çocuk ile Bir Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin özel öğrencileri, Düzce İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Kendileri için hazırlanan itfaiyeci kıyafetlerini giyerek baret takan miniklere, itfaiye araçları ve ekipmanları hakkında bilgiler verildi. Ardından da itfaiye hortumu ile yangın söndürme tatbikatı yapan çocuklar, unutulmaz bir denetim yaşadı.

Ziyaret sonunda İtfaiye Müdürü Beytullah Yılmaz tarafından minik öğrenciler ile özel çocuklara ‘Minik İtfaiyeci Başarı Belgesi’ takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

TeknoKarabük’te geleceğin kaşifleri sahne aldı

e81eb53a c2fe 4b6d b16b aa8138d493a8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 17:30 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Karabük’te düzenlenen TeknoKarabük Festivali’nde öğrenciler hazırladıkları teknoloji ve bilim odaklı projeleri sergiledi.

Yeni Mahalle Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyon saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmaların ardından 352 takım ve 458 öğrenci, geliştirdikleri projelerle ziyaretçilerin karşısına çıktı. Etkinlikte öğrenciler dron, çizgi izleyen robot, mini sumo robot, robot futbol, afiş tasarımı, yapay zekâ ile video ve serbest proje kategorileri başta olmak üzere birçok alandaki çalışmalarını sergiledi. Teknolojiye ilgi duyan öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyduğu etkinlikte, yenilikçi fikirler ve özgün projeler büyük beğeni topladı.

Katılımcılar stantları dolaşarak öğrencilerin hazırladığı projeler hakkında bilgi aldı.

Programa Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Birol Cangı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin