Reklam
Reklam
minik itfaiyeciler is basinda O7HBRL14 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Eylül, 2024 16:45 tarihinde yayınlandı
0

Minik itfaiyeciler iş başında

Düzce’de anaokulu öğrencileri ile özel eğitim alan çocuklar İtfaiye Haftası nedeniyle Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İtfaiye kıyafetlerini giyerek baret takan minikler unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, İtfaiye Haftası’nda minik misafirlerini ağırladı. İsabet Okulları Leman Seven Anaokulu’ndan 16 minik çocuk ile Bir Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin özel öğrencileri, Düzce İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Kendileri için hazırlanan itfaiyeci kıyafetlerini giyerek baret takan miniklere, itfaiye araçları ve ekipmanları hakkında bilgiler verildi. Ardından da itfaiye hortumu ile yangın söndürme tatbikatı yapan çocuklar, unutulmaz bir denetim yaşadı.

Ziyaret sonunda İtfaiye Müdürü Beytullah Yılmaz tarafından minik öğrenciler ile özel çocuklara ‘Minik İtfaiyeci Başarı Belgesi’ takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fenerbahceli taraftarlar da galatasaraylilari yalniz birakmadi iHua41yg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Fenerbahçeli taraftarlar da Galatasaraylıları yalnız bırakmadı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sokaklara çıkan taraftarlar kutlama yaparken, bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katılması renkli görüntüler oluşturdu.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyonluğun ardından Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kutlamalar yapıldı. İlçe merkezinde bir araya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Kutlamalar sırasında bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katıldığı görüldü. Sarı-lacivertli taraftarlar, uzun yıllardır yaşayamadıkları şampiyonluk sevincini Galatasaray’ın şampiyonluğunda yaşamaya çalıştıklarını ifade etti.

Kutlamalar gece geç saatlere kadar sürerken, bölgede polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin