Kastamonu’nun Küre ilçesinde minibüs, otomobil ile çarpıştı. Kazanın ardından otomobil yanarak kullanılmaz hale gelirken, 7 kişi yaralandı.
Kaza, Kastamonu-İnebolu Karayolu Küre ilçesine bağlı Ersizlerdere köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kastamonu istikametinde yolcu taşıyan M.D. yönetimindeki 37 NZ 666 plakalı minibüs, aynı istikamette seyir halinde olan A.G. idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle alevlere teslim olan otomobil küle dönerken, kazada 7 kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Alevlere teslim olan otomobil, Küre Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)


0
Minibüsle çarpışan otomobil alev topuna döndü: 7 yaralı
0
0
Devrek’te Gençlik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı
Devrek’te düzenlenen Gençlik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikler davetliler tarafından beğeni ile izlendi.
Cumhuriyet Alanında gerçekleştirilen programa İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Akif Başdağ tarafından anıta çelen sunumu ile başlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar gerçekleştirildi.
Öğrenciler tarafından sergilenen folklor gösterilerinin ardından yine öğrenciler tarafından gerçekleştirilen spor gösterilerinden sonra program sona erdi.


