Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mayıs, 2023 13:45 tarihinde yayınlandı
0

Milli Voleybolcular, Başarılarına Avrupa Şampiyonluğunu da Eklemek İstiyor

Karabük’teki 11. Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası’na katılacak olan İşitme Engelli Kadın Milli Voleybol Takımı, kürsüde yer alma adına günde çift antrenman yapıyor.

Olimpiyat ve dünya şampiyonu unvanına sahip İşitme Engelli Kadın Milli Voleybol Takımı, Karabük’te düzenlenecek Avrupa Şampiyonası için çalışmalarını sürdürüyor. Günde çift antrenmanla tempoyu artıran milli sporcular, ipi göğüsleyip, Avrupa şampiyonluğunu elde etmek istiyor.

İşitme Engelliler Voleybol Milli Takım Başantrenörü Osman Çarkçı, “Şimdi sıra Avrupa Şampiyonası’na geldi. Karabük artık bizim memleketimiz. Çok güzel imkanlarla çalışıyoruz. İl Müdürümüz Coşkun bey sağ olsun, salonları, kondisyon merkezlerini açtı. Gayet güzel bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Umarım kadın voleybol takımımız olimpiyattaki başarısını burada tekrarlayacaktır. Evimizdeyiz, rakiplerimizin hepsini tanıyoruz. Aynı rakiplerle burada mücadele edeceğiz” dedi.
Birinci olarak ipi göğüsleyeceklerini ifade eden Çarkçı, hedeflerinin Türk Bayrağı’nı dalgalandırmak olduğunu söyledi. Sporseverleri maça davet eden Osman Çarkçı, “Çok zevkli, çok güzel karşılaşmalar olacak. Bizlere destek olurlarsa çok memnun oluruz. Beraberce başarmamız lazım. Birlik ve beraberlik en güzel şey. Türkiye’yi halkımızla temsil etmek bizim için en mutlu şeydir” diye konuştu.
5 senedir milli takım formasını terleten Sinem Başgöynük ise her gün çift antrenman yaparak hazırlandıklarını aktararak, “Karabük’ün bize uğurlu geldiğine inanıyoruz ve burada olmaktan da mutluyuz. Biz dünya şampiyonu ve olimpiyat şampiyonu olan bir takımız. Avrupa şampiyonu olacağımıza da inanıyoruz” ifadelerini kullandı.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukteki kavganin nedeni yol verme tartismasi cikti q6v6iJ9K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’teki kavganın nedeni “yol verme” tartışması çıktı

Karabük’te araçta bulunan 2 kişinin darbedildiği kavganın, trafikte yaşanan yol verme tartışmasından kaynaklandığı ortaya çıktı.

100. Yıl Mahallesi’nde meydana gelen olayda, araçtaki 2 kişiyi darbeden şüphelilerin 12’si polis ekiplerince tespit edildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 8’i dün işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken 5’i çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Emniyetteki işlemleri bugün tamamlanan 4 şüpheli daha adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2’si savcılık ifadesinin ardından 2’si de çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, yol verme tartışmasından kaynaklandığı belirlenen kavgaya karışan 12 şüpheli hakkında Kabahatler Kanunu kapsamında toplam 21 bin 168 lira idari para cezası uygulandığı bildirilirken, yapılan aramada 5,66 gram metamfetamin ele geçirildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin