Reklam
Reklam

Milli Voleybolcular, Başarılarına Avrupa Şampiyonluğunu da Eklemek İstiyor

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mayıs, 2023 13:45 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’teki 11. Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası’na katılacak olan İşitme Engelli Kadın Milli Voleybol Takımı, kürsüde yer alma adına günde çift antrenman yapıyor.

Olimpiyat ve dünya şampiyonu unvanına sahip İşitme Engelli Kadın Milli Voleybol Takımı, Karabük’te düzenlenecek Avrupa Şampiyonası için çalışmalarını sürdürüyor. Günde çift antrenmanla tempoyu artıran milli sporcular, ipi göğüsleyip, Avrupa şampiyonluğunu elde etmek istiyor.

İşitme Engelliler Voleybol Milli Takım Başantrenörü Osman Çarkçı, “Şimdi sıra Avrupa Şampiyonası’na geldi. Karabük artık bizim memleketimiz. Çok güzel imkanlarla çalışıyoruz. İl Müdürümüz Coşkun bey sağ olsun, salonları, kondisyon merkezlerini açtı. Gayet güzel bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Umarım kadın voleybol takımımız olimpiyattaki başarısını burada tekrarlayacaktır. Evimizdeyiz, rakiplerimizin hepsini tanıyoruz. Aynı rakiplerle burada mücadele edeceğiz” dedi.
Birinci olarak ipi göğüsleyeceklerini ifade eden Çarkçı, hedeflerinin Türk Bayrağı’nı dalgalandırmak olduğunu söyledi. Sporseverleri maça davet eden Osman Çarkçı, “Çok zevkli, çok güzel karşılaşmalar olacak. Bizlere destek olurlarsa çok memnun oluruz. Beraberce başarmamız lazım. Birlik ve beraberlik en güzel şey. Türkiye’yi halkımızla temsil etmek bizim için en mutlu şeydir” diye konuştu.
5 senedir milli takım formasını terleten Sinem Başgöynük ise her gün çift antrenman yaparak hazırlandıklarını aktararak, “Karabük’ün bize uğurlu geldiğine inanıyoruz ve burada olmaktan da mutluyuz. Biz dünya şampiyonu ve olimpiyat şampiyonu olan bir takımız. Avrupa şampiyonu olacağımıza da inanıyoruz” ifadelerini kullandı.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı’da alev topuna dönen piknik tüpü korkuttu

alaplida alev topuna donen piknik tupu korkuttu tVAE2yyL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yemek yapılırken gaz kaçağı nedeniyle alev alan piknik tüpü, apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Olay, Alaplı ilçesi Huzurkent mevkisindeki bir apartmanın balkonunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir vatandaş balkonda yemek yaptığı sırada gaz kaçağı bulunan piknik tüpü aniden alev aldı. Alevlerin büyümesi üzerine vatandaş tüpü balkondan dışarı çıkararak komşularından yardım istedi.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak ekipler olay yerine ulaşmadan önce apartman sakinleri, alev alan tüpü ıslak bezle sararak, kendi imkanlarıyla yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, kısa süreli panik yaşandı. İtfaiye yetkilileri, tüp kullanımında gaz kaçağına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin