blank
Ramazan Öztürk tarafından
16 Ağustos, 2024 12:53 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Milli Eğitim Müdüründen Okullarda İnceleme

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, 2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi hazırlıkları Karabük Merkez Şehit Adem Yavru İlkokulu, Soğuksu Ortaokulu, Demir Çelik 50. Yıl İlkokulu, Karabük Ortaokulu' nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Okul ziyaretlerinde ilk olarak okul yöneticilerinden binanın mevcut durumu, eğitim öğretim hazırlıkları, öğrenci ve personel durumu, devam eden bakım ve onarım çalışmaları hakkında bilgiler alan İl Millî Eğitim Müdürü  Nevzat Akbaş daha sonra okulların bölümlerini gezerek incelemelerde bulundu. Ziyaret ettiği okullarda Soğuksu Mahallesi Muhtarı Serkan Beşevli ve Karabük Köyü Mahallesi Muhtarı Serkan Nurtin ile de eğitim-öğretim hazırlıklarını istişare eden Müdür Akbaş, okul yöneticilerinden okulda devam eden iş ve işlemlerin yeni eğitim-öğretim dönemi başlamadan bitirilmesini istedi. İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş incelemelerinde  Şube Müdürü Adnan Cansız da eşlik etti.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
01 Ağustos, 2025 10:44 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya Orman Yangını Sonrası Anlamlı Ziyaret

Karabük’te meydana gelen orman yangınının ardından, önceki dönem İçişleri Bakanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ile Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Mahir Alay, Cumhurbaşkanlığı Sağlık Merkezi Müdürü Kadir Sorucuoğlu, Kastamonu Konfederasyonu Başkanı Mehmet Alver, Ankara Araçlılar Dernek Başkanı Kahraman Uyanık ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya geçmiş olsun geçmiş olsun ve Belediye Başkanlığı görevine gelmesi sebebiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karabük Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarette konuklar, yangının herhangi bir can kaybı yaşanmadan atlatılmış olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Sahada gösterilen özverili mücadele nedeniyle Başkan Özkan Çetinkaya’ya ve Karabük Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler.

Başkan Çetinkaya, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek, “Yangın süresince devletimizin tüm kurumlarıyla el birliği içinde çalıştık. Belediyemiz ekipleri canla başla sahadaydı. Çok şükür, bu felaketi can kaybı olmadan atlattık. Tüm destek olan kurumlarımıza ve duyarlılık gösteren vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin