Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2023 15:43 tarihinde yayınlandı
0

Milli Eğitim Müdüründen Okullarda İnceleme

Yenice ilçesinde yapımı devam eden Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesine ait 100 öğrenci kapasiteli pansiyon binasında incelemelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çorbacı’dan ve yüklenici firma yetkililerinden inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı. Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Pansiyon İnşaatında incelemelerini tamamladıktan  sonra güçlendirme kapsamına alınan  Kalaycılar İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek, 2023- 2024 dönemi öncesi eksiklerin tamamlaması noktasında talimatlar vererek değerlendirmelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, “Devletimizin eğitime sunduğu güçlü imkânlar doğrultusunda İlçemizde güçlendirme yapılan okullarımızın ve 100 kişilik Pansiyon inşaatımızın yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesi Pansiyonu öğrencilerimiz için çok büyük bir imkân sağlayacaktır. Süreci yakından takip ediyoruz. İnşallah ilçemizde devam eden eğitim yatırımları planlanan süre içerisinde tamamlanacaktır.” dedi. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kelkit cayi tasti agaclik alan nehre donustu seralar sular altinda kaldi Uar9EeBi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kelkit çayı taştı, ağaçlık alan nehre dönüştü, seralar sular altında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde debisi yükselen Kelkit Çayı’nın yön değiştirmesi sonucu yolun bir kısmı nehre kayarken ağaçlar suya kapıldı. Erbaa ilçesinde ise bazı seralar sular altında kaldı.

Son günlerde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Kelkit çayı, Niksar ilçesine bağlı Kumçiftlik Mahallesi’nde taşkın tehlikesini beraberinde getirdi. Suyun yön değiştirmesiyle birlikte çay kenarında bulunan yolda çökmeler oldu. Kıyıda bulunan ağaçlar ise köklerinden sökülerek suya kapıldı. Bölgedeki çökme ve ağaçların sürüklenme anı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Mahalle sakinlerinden Erhan Şahin, gece boyunca bölgede nöbet tuttuklarını belirterek; “Burada ikamet ediyorum. Sabaha kadar burada nöbet bekledim. Dört ağaç birden kayarak ırmağa aktı gitti” dedi.

Öte yandan, Tokat’ın Erbaa ilçesinde de taşkından tarım alanları etkilendi. İlçedeki bazı seraların su altında kaldığı öğrenilirken, ekiplerin bölgede inceleme ve hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin