Milli Eğitim Müdüründen Okullarda İnceleme - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2023 15:43 tarihinde yayınlandı
0
0

Milli Eğitim Müdüründen Okullarda İnceleme

Yenice ilçesinde yapımı devam eden Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesine ait 100 öğrenci kapasiteli pansiyon binasında incelemelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çorbacı’dan ve yüklenici firma yetkililerinden inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı. Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Pansiyon İnşaatında incelemelerini tamamladıktan  sonra güçlendirme kapsamına alınan  Kalaycılar İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek, 2023- 2024 dönemi öncesi eksiklerin tamamlaması noktasında talimatlar vererek değerlendirmelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, “Devletimizin eğitime sunduğu güçlü imkânlar doğrultusunda İlçemizde güçlendirme yapılan okullarımızın ve 100 kişilik Pansiyon inşaatımızın yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesi Pansiyonu öğrencilerimiz için çok büyük bir imkân sağlayacaktır. Süreci yakından takip ediyoruz. İnşallah ilçemizde devam eden eğitim yatırımları planlanan süre içerisinde tamamlanacaktır.” dedi. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
spor yaparken fenalasan hemsire hayatini kaybetti ZpOyJGRl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Spor yaparken fenalaşan hemşire hayatını kaybetti

Zonguldak’ta bir salonda spor yaptığı esnada fenalaşarak hastaneye kaldırılan hemşire, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir spor salonunda yaşandı. Türk Kızılay Zonguldak Şubesi’nde görev yapan hemşire Eda Kerim Tekin (47), spor salonunda antrenman yaptığı esnada rahatsızlandı. Fenalaşan Tekin için salona çağrılan sağlık ekipleri, hemşireye ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Tekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Eda Kerim Tekin’in 21 yıldır Kızılay’da görev yaptığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin