Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2023 15:43 tarihinde yayınlandı
0

Milli Eğitim Müdüründen Okullarda İnceleme

Yenice ilçesinde yapımı devam eden Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesine ait 100 öğrenci kapasiteli pansiyon binasında incelemelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çorbacı’dan ve yüklenici firma yetkililerinden inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı. Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Pansiyon İnşaatında incelemelerini tamamladıktan  sonra güçlendirme kapsamına alınan  Kalaycılar İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek, 2023- 2024 dönemi öncesi eksiklerin tamamlaması noktasında talimatlar vererek değerlendirmelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, “Devletimizin eğitime sunduğu güçlü imkânlar doğrultusunda İlçemizde güçlendirme yapılan okullarımızın ve 100 kişilik Pansiyon inşaatımızın yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesi Pansiyonu öğrencilerimiz için çok büyük bir imkân sağlayacaktır. Süreci yakından takip ediyoruz. İnşallah ilçemizde devam eden eğitim yatırımları planlanan süre içerisinde tamamlanacaktır.” dedi. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda gozaltina alinan 2 supheli tutuklandi FBFzaDFX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı

Kastamonu’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen operasyonda M.C., G.C. ve E.K. gözaltına alındı. Operasyonda ise 140,34 gram bonzai, 18 adet sentetik ecza hapı, 0,44 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden M.C. ve G.C. tutuklanırken, E.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin