Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2023 15:43 tarihinde yayınlandı
0

Milli Eğitim Müdüründen Okullarda İnceleme

Yenice ilçesinde yapımı devam eden Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesine ait 100 öğrenci kapasiteli pansiyon binasında incelemelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çorbacı’dan ve yüklenici firma yetkililerinden inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı. Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Pansiyon İnşaatında incelemelerini tamamladıktan  sonra güçlendirme kapsamına alınan  Kalaycılar İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek, 2023- 2024 dönemi öncesi eksiklerin tamamlaması noktasında talimatlar vererek değerlendirmelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, “Devletimizin eğitime sunduğu güçlü imkânlar doğrultusunda İlçemizde güçlendirme yapılan okullarımızın ve 100 kişilik Pansiyon inşaatımızın yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesi Pansiyonu öğrencilerimiz için çok büyük bir imkân sağlayacaktır. Süreci yakından takip ediyoruz. İnşallah ilçemizde devam eden eğitim yatırımları planlanan süre içerisinde tamamlanacaktır.” dedi. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin