Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Mart, 2017 14:32 tarihinde yayınlandı
0

Milli Eğitim Müdüründen İlçelerde Değerlendirme Toplantısı

 

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse İlçelerde gerçekleştirilecek değerlendirme toplantılarına başladı. İlki Ovacık ilçesinde yapılan toplantıya;  İl Milli Eğitim Müdürü  Ali Köse, Şube Müdürleri Muhammet Nuri Ataseven ve Nevzat Akbaş ile Eflani İlçe Millî Eğitim Müdürü Şükrü Sever, Eskipazar İlçe Millî Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu, Ovacık İlçe Millî Eğitim Müdürü İsmail Ergün, Safranbolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz, Yenice İlçe Millî Eğitim Müdürü İsmail Özden ile Ovacık İlçesi okul ve kurum müdürleri katıldı.

Ovacık Halk Eğitimi Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse tarafından toplantının amacına yönelik genel açıklamalar yapıldı. Ardından Ovacık İlçe Millî Eğitim Müdürü ilçedeki eğitim-öğretim faaliyetlerine ilişkin brifing sundu. Daha sonra okul ve kurum yöneticilerine ayrı ayrı söz verildi.   Yöneticiler okul ve kurumların sınav başarı durumları (TEOG/YGS/LYS) sosyal, kültürel, sportif etkinlikleri, proje ve çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra Millî Eğitim Şube Müdürlerinin okul ve kurumlara ilişkin genel değerlendirme ve soruları üzerine açıklamalar yapıldı. Ardından Okul ve kurumların ihtiyaç ve sorunları alındı. Toplantı İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse’nin  tebrik, iyi dilek ve başarı temennisi ile son buldu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
mke samsun uretim kampusu ve yeni osbye ust duzey ziyaret ueDxhHjy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0 0

MKE Samsun Üretim Kampüsü ve Yeni OSB’ye üst düzey ziyaret

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) Samsun Üretim Kampüsü ile Samsun Yeni Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Çarşamba ilçesinde yapımı süren MKE Samsun Üretim Kampüsü’nü ziyaret eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kampüsteki son durumu yerinde inceleyerek MKE Genel Müdürü İlhami Keleş’ten bilgi aldı.

Yaklaşık 5 milyon metrekarelik alanda kurulum çalışmaları devam eden kampüste, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ihtiyaç duyduğu stratejik ürünlerin yerli imkanlarla üretilmesi hedefleniyor. Ziyarette, savunma sanayisindeki yatırımların ülke ekonomisine ve milli üretim kapasitesine sağlayacağı katkılar değerlendirildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Tekkeköy ilçesinde yapımı süren Samsun Yeni Organize Sanayi Bölgesi’nde(OSB) de incelemelerde bulundu. Türkiye Yüzyılı vizyonunun önemli üretim merkezlerinden biri olması hedeflenen Yeni OSB’de yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Yılmaz, yüksek teknolojiye dayalı katma değerli üretimin Samsun’un ekonomik gelişimindeki rolüne dikkat çekti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan da ziyaretlere ilişkin yaptığı değerlendirmede, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’ı kentte ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Doğan, yaklaşık 2 milyar TL yatırım bedeline sahip MKE Samsun Üretim Kampüsü’nün hem Samsun hem de Türkiye için önemli bir kazanım olduğunu ifade ederek, “Kuzeyin Üretim Merkezi” olarak nitelendirilen Samsun’da yatırımların hız kesmeden sürdüğünü vurguladı.

Ziyaretlere TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Samsun Milletvekili Mehmet Muş, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili İlyas Topsakal, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, siyasi parti temsilcileri ve protokol üyeleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin