Karabük Postası tarafından
17 Haziran, 2022 13:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Milli Eğitim İl Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Eğitim ve öğretim hizmetlerinin il düzeyinde sürdürülmesinde karşılaşılan sorunlar, Milli Eğitim’in genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda çözüm önerileri hazırlamak, eğitim öğretim hizmetlerinin toplumsal ihtiyaçlara cevap vermek üzere geliştirilmesine esas olacak ilke ve yönetim önerilerinde bulunmak amacıyla yılda iki kez yapılan İl Danışma Kurulu Toplantısının 2. si Vali Fuat Gürel Başkanlığında gerçekleştirildi. Karabük Öğretmenevi Çok Amaçlı Salonunda yapılan İl Milli Eğitim Danışma Kurulu Toplantısına Vali Fuat Gürel’in yanı sıra Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, KBÜ Rektör Yardımcısı Prof Dr Mücahit Coşkun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, STK Temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, okul aile birliği üyeleri, öğrenci temsilcileri ve veliler katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş tarafından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile diğer kurum ve kuruluşlar iş birliğinde yapılan çalışmalar, ilde yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri ve okulların genel durumu ile projeler hakkında Vali Fuat Gürel ve katılımcılara bilgilerin verildiği toplantı görüş ve önerilerin belirtilmesi ile sona erdi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akrobasi hareketleri yapan motosikletliler sivil trafik ekiplerine takıldı

Düzce’de şikayetlerin yoğun geldiği Üniversite hastanesi otoparkında sivil kontrol yapıldı. Akrobasi hareketleri yapan motosiklet şoförlerine cezai süreç uygulandı.
Düzce Üniversitesi Hastanesinin otoparkında son günlerde artan şikayetler üzerine bölgede polis gruplarınca kontrol yapıldı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü trafik tescil ve denetleme şube müdürlüğü grupları daima şikayetlerin geldiği Düzce Üniversitesi otoparkında sivil kontrol gerçekleştirdi. Bölgede bulunan motosiklet şoförlerinin akrobasi hareketleri, abartı egzoz ile yaptıkları hareketler sivil trafik takımlarınca kayıt altına alındı. Otopark çıkışında da yapılan kontrol ile birlikte onlarca motosikletli şoför kontrole alındı. Bir çok hususta yapılan kontrolde hem akrobasi hareketleri yapan hem abartı egzozlarla ilerleyen yahut eksikleri olan şoförlere çeşitli hususlardan binlerce lira cezai süreç uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin