Reklam
Reklam
milli boksor elif guneri dunya sampiyonlugu icin ter dokecek rfsJZ8jv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mart, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
0

Milli boksör Elif Güneri, dünya şampiyonluğu için ter dökecek

Ulusal grup hazırlık kampını tamamlayan ulusal boksör Elif Güneri, Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası’ndan altın madalya ile dönmek istiyor.

Sırbistan’ın Niş kentinde 8-16 Mart tarihleri ortasında düzenlenecek Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Karabüklü ulusal boksör Elif Güneri, hazırlık kampını tamamladı.

81 kilogramda çaba edecek olan Güneri, şampiyonada altın madalyayı alarak başarılarına yenilerini eklemek istiyor. Mesleğinde daha evvel dünya ikinciliği ve üçüncülüğü bulunan Elif Güneri, “Burada dünya şampiyonu olmayı çok istiyorum. Bu maceranın en üst basamağında yer almak istiyorum” tabirlerini kullandı.

Güneri’nin antrenörü Baykan Arslan, atletinin eksik olan dünya şampiyonluğu unvanını da alacağına inandığını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin