Ulusal grup hazırlık kampını tamamlayan ulusal boksör Elif Güneri, Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası’ndan altın madalya ile dönmek istiyor.
Sırbistan’ın Niş kentinde 8-16 Mart tarihleri ortasında düzenlenecek Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Karabüklü ulusal boksör Elif Güneri, hazırlık kampını tamamladı.
81 kilogramda çaba edecek olan Güneri, şampiyonada altın madalyayı alarak başarılarına yenilerini eklemek istiyor. Mesleğinde daha evvel dünya ikinciliği ve üçüncülüğü bulunan Elif Güneri, “Burada dünya şampiyonu olmayı çok istiyorum. Bu maceranın en üst basamağında yer almak istiyorum” tabirlerini kullandı.
Güneri’nin antrenörü Baykan Arslan, atletinin eksik olan dünya şampiyonluğu unvanını da alacağına inandığını belirtti.


Milli boksör Elif Güneri, dünya şampiyonluğu için ter dökecek
Eşini odunla döverek öldürdü
Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bir kişi bugün eşini odunla döverek öldürdü.
Olay saat 14.15 sıralarında ilçedeki Merkez mahalle Değirmen yanı mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Halis Pekin (27) bilinmeyen bir nedenle eşi Arzu Pekin’i (26) evlerinin önündeki odun istiflenen alanda tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Pekin eşini odunla döverek öldürdü. Ardından da kendisine ait kamyonet ile olay yerinde kaçtı. Şahsa ait kamyonet ilçe dışında Gümüşhane-Trabzon karayolu kenarından terk edilmiş halde bulunurken, Pekin’in yakalanması için çalışma başlatıldı.
Arzu Pekin’in cansız bedeni ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

