Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2023 10:17 tarihinde yayınlandı
0

Milli basketbolcu Onuralp Bitim, Chicago Bulls’a transfer oldu

NBA takımlarından Chicago Bulls, milli basketbolcu Onuralp Bitim’i kadrosuna kattığını açıkladı.

Chicago Bulls, milli basketbolcu Onuralp Bitim ile iki yönlü kontrat imzalandığını duyurdu. NBA ekibi, transferi resmi sitesinden duyururken, oyuncunun kariyeri ve istatistik bilgilerini paylaştı. Onuralp, geçtiğimiz sezon Bursaspor formasıyla Basketbol Süper Ligi’nde 30 maçta görev alırken, 18.4 sayı, 4.8 ribaund, 3.6 asist ve 1.2 top çalma ortalamaları yakaladı. Başarılı oyuncu EuroCup mücadelesinde ise, 18.1 sayı, 3.8 ribaund, 3.2 asist ve 0.8 top çalma performansı gösterdi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte caddeler gece mesaisiyle yenileniyor qRXeelNg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te caddeler gece mesaisiyle yenileniyor

Karabük Belediyesince kent genelinde yürütülen asfalt ve modernizasyon çalışmaları kapsamında Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde asfalt serimi ve New Jersey bariyer uygulaması gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri, araç trafiğinin aksamaması ve esnafın çalışmalarının olumsuz etkilenmemesi amacıyla çalışmaları gece saatlerinde sürdürdü. Gece boyunca devam eden mesainin ardından cadde, sabah saatlerinde vatandaşların kullanımına açıldı.

Çalışmalar kapsamında yol güvenliğini artırmak amacıyla New Jersey bariyer sistemi uygulanırken, caddede asfalt yenileme çalışmaları da tamamlandı. Benzer uygulamaların Kıbrıs Şehitleri ve Menderes caddeleri başta olmak üzere kentin farklı noktalarında da yapılacağı bildirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Özkan Çetinkaya, ekiplerden bilgi aldı.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, kentte daha modern ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Gece boyunca sürdürülen çalışmalarla vatandaşların sabah saatlerinde daha güvenli ve düzenli yollarla karşılaşmasını amaçladıklarını ifade eden Çetinkaya, ana arterlerdeki modernizasyon çalışmalarının planlanan program dahilinde süreceğini kaydetti.

Öte yandan asfalt serimi öncesinde caddelerde içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilendiği, böylece altyapının da güçlendirildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin