Reklam
Reklam

Milletvekillerinden Suç Duyurusu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Temmuz, 2016 14:34 tarihinde yayınlandı
0

 

15 Temmuz akşamı  Vatan hainleri tarafından gerçekleştirilen darbe girişimiyle  ilgili tüm yurtta Demokrasi Nöbetleri devam ederken, bunun yanında  Milletvekillerinin FETÖ-PDY lideri Fethullah Gülen hakkında suç duyurusunda bulundukları haber verildi.

Konu ile ilgili AK Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal yaptığı kısa açıklamada,”Milletvekillerimizle FETÖ/PDY lideri Gülen ve darbeciler hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kozlu’da şehit babaları unutulmadı

kozluda sehit babalari unutulmadi meQY5QUk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.

Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin