Milletvekillerinden Suç Duyurusu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Temmuz, 2016 14:34 tarihinde yayınlandı
0
0

Milletvekillerinden Suç Duyurusu

 

15 Temmuz akşamı  Vatan hainleri tarafından gerçekleştirilen darbe girişimiyle  ilgili tüm yurtta Demokrasi Nöbetleri devam ederken, bunun yanında  Milletvekillerinin FETÖ-PDY lideri Fethullah Gülen hakkında suç duyurusunda bulundukları haber verildi.

Konu ile ilgili AK Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal yaptığı kısa açıklamada,”Milletvekillerimizle FETÖ/PDY lideri Gülen ve darbeciler hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
levj
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
20 Nisan, 2026 14:18 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Fatih Caddesi’nde tek yön işareti ters çevrildi

Karabük’te Fatih Caddesi’nde bulunan tek yön trafik levhasının kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ters çevrildiği bildirildi.

Polis Evi yönünden Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi istikametine doğru tek yön olarak belirlenen güzergahta, levhanın yönünün değiştirilmesi nedeniyle bazı sürücülerin yolu yanlışlıkla ters yönde kullandığı öğrenildi. Bu durumun, trafik kameraları tarafından tespit edilerek sürücülere cezai işlem uygulanmasına yol açtığı ifade edildi.

Öte yandan, söz konusu yön levhalarının birkaç gündür bu şekilde bulunduğu ve henüz düzeltilmediği gözlemlendi. Durumun sürücüler açısından kafa karışıklığına neden olduğu belirtiliyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin