Milletvekili Uysal “  Doğalgazı Yenice’ye en kısa sürede getireceğiz” - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2017 13:49 tarihinde yayınlandı
0
0

Milletvekili Uysal “  Doğalgazı Yenice’ye en kısa sürede getireceğiz”

Yenice’ye doğalgaz getirilmesi için başlatılan imza kampanyasına katılarak imzasını da veren Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal yaptığı açıklamada, ” Yenice’ye en kısa zamanda doğalgazı getireceğiz” dedi.

Uysal, açıklamasında şu görüşlere yer verdi. ” Doğalgaz elbette Yenicelilerin hakkıdır. Annelerimiz, ninelerimiz odun, kömür taşımaktan bıktılar. Temiz yakıta ihtiyaç var. Siz de bilirsiniz ki, devlet yatırımları yapılırken belli kriterlere uyuluyor. Eskipazar ilçemizin içerisinden doğalgaz borusu geçiyor olmasına rağmen uzun zamandır yatırım programına alınmadı. Bu yıl içerisinde yatırım planına aldırdık. 2018 yılı içinde de inşallah Eskipazarlı hemşehrilerimiz doğalgaza kavuşmuş olacaklar. Bundan sonra birinci önceliğimiz Yenice oldu. Yenice’ye doğalgazı en kısa sürede getireceğiz. Takip ediyoruz, edeceğiz. İnşallah daha  kolay olacak.”dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
belediye personelinin buldugu 175 gram altin sahibine teslim edildi yQ3p5DaU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye personelinin bulduğu 17,5 gram altın sahibine teslim edildi

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde belediye temizlik personelinin çalışırken yerde bulduğu 17,5 gram gelen altın, sahibine teslim edildi.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, Belediye bünyesinde temizlik personeli olarak görev yapan Şaban Zorba, çalıştığı sırada yerde 17,5 gram gelen altın buldu. Zorba, bulduğu altını Tosya Belediyesi’ne getirerek teslim etti. Tosya Belediyesi tarafından yapılan araştırma sonrasında altının Erol Ataş isimli vatandaşa ait olduğu belirlendi. Tosya Belediyesine davet edilen Aktaş’a, kaybettiği altın teslim edildi.

Belediye personeline duyarlılığı için teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükacar, “Şaban Zorba’nın gösterdiği bu örnek davranış, hem insanlık adına hem de belediyemiz adına bizleri gururlandırmıştır. Emanete sahip çıkmanın ve dürüstlüğün en güzel örneklerinden birini sergileyen personelimiz, sergilediği bu duyarlılıkla hepimize örnek olmuştur. Bulunan altın sahibi Sayın Erol Aktaş’a teslim edilmiştir. Personelimiz Şaban Zorba’yı duyarlı ve örnek davranışından dolayı gönülden tebrik ediyor, Erol Aktaş’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi. .

Bizi sosyal medyadan takip edin